JannuHellu nutunurk

kui see toimub sellel raadi lõigul mis ma arvan siis tänan ei...100 meetri peale raputas see nn pinnas seal alfiinot päris korralikult nii et isiklikult küll oma autoga seal rajal riskima ei hakka...nende betoonist plaatide kõruste vahe oli kohati isegi 5cm....aga edu teile...kiiiret alfat.....vaatama tahaks küll tulla kui eestis juhtun olema

ja muideks kuum suvi oli ju vahel see t'tsab neid plaate ikka päris isukalt...mäletate mis tallinnas juhtus Peterburi maanteel...kui kergitas ühe plaadi umbes 40 cm kõrgusele 2006 aasta suvel....ma meelega lähen ja teen seal pilte...

oma veljed ja 40 m

m kõrgused kummid sõidate raudselt ribadeks
Last edited by jannuhellu on 26 Sep 2007, 10:16, edited 4 times in total.

JannuHellu nutunurk

Krt, olen seal sõitnud baigiga ja enda Alfaga ja veel mõne muud marki masinaga. Ei mõista muret!

Asja võti on selles, et ei tohi kohe tuld anda, vaid start u 100m peale rajale sõitu. No krt, sa kohalik, peaks ju teadma...
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

JannuHellu nutunurk

oh ma tänan omanimelise jutu ja nutunurga eest :P......

ma ei tea noh nii ta oli kui eelmine nädal seal sõitmas käisin ....ma ise mõtlesin seda kohta mis jääb sinna automüügi juurde...ahh mis vahet seal on kui teile sobib sis okidoki ju :D .....

ehk sõidan läbi mingi päev teen mõne pildi neist konarustest:P

JannuHellu nutunurk

Liitun nutunurka, ise ei ole seal kordagi üle 50km/h sõitnud, autost on kahju. Tunne et sõidaks nagu rongiga... Mõnel õhtul käin veel kord vaatamas, äkki on seal ikkagi 400 meetrit enam vähem kõlblikut teelõiku...

JannuHellu nutunurk

Kusjuures, rada ei ole tõesti kõige ilusam, aga kui veermikust kahju pole, saab uhada küll. Iseasi, kas me ikka kõik mõtleme sedasama lõiku. Mina, eksole, lasen oma veermiku mõned detailid nüüd ära vahetada ja tulen lõhun nad uuesti ära seal. Krt patt ju tulemata jääda, kui lausa kodulinnas (ja shortcutiga ca 700 mkodust) üritus on. Vajadusel panen nööri üle õla ja vean auto kohale:)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

JannuHellu nutunurk

jannuhellu wrote:oma veljed ja 40 m
m kõrgused kummid sõidate raudselt ribadeks

Rehvi laiust mõõdetakse millimeetrites, kõrgus määratakse protsendiga laiuse suhtes ja velje diameeter on tollides.

aga kumm on teiste sõnadega preservatiiv :P

JannuHellu nutunurk

No krt, vaatan üle- olen just tuttavaga msn ja ta täna käis veel spetsiaalselt seal paugutamas oma Saabiga....

Ma ei tea, kas seal on äkki mitu kohta?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)