164 esisilla reguleerimine

otseselt küll süüdistada ei tahaks aga siiski väike kahtlus on...

nimelt viisin oma 164-ja sinna igast jubinate vahetuseks, vahepeal helistas Kalvo, et mu auto on vist mingi jubeda paugu üle elanud...et see raam mille peale toetub mootor, õõtsad, roolilatt, radikas jne. et see on ilgelt kõver. No mina siis selle peale et ei krt seda teab...meibi onju...kõike ju ka ei näe. Autole järgi minnes selgus et oligi täitsa pees see raam.

Noh mis seal siis ikka, viisin auto ära ja mingi paari päeva möödudes hakkasin asja lähemalt uurima. 164 on ees kolm pukseerimis konksu ja keskmise konksuga oligi selle raami kõveraks tõmmanud, justkui oleks kuhugi taha kinni jäänud. Kusjuures konksul on peal sügavad sinise värvi jäljed...neil seal see auto tõstuk oli vist kah sinine...kui õigesti mäletan.

Ise arvan et peale sõidul jäi see konks sinna tõstuki taha kinni ja väänaski raami kõveraks. Muidugi nüüd juba jupp aega sellest möödas ja kuna endal ajutiselt lube ei ole :oops: siis polegi saanud pirni tänavale minna.

Niiet krt seda teab!

veelkord, ei süüdista...lihtsalt väike kahtluse uss on hinges :P

(sain südamelt ära räägitud :oops: )

OT missugune :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

veiks wrote:OT missugune :D

Jah niimoodi jätkates võib ka Sinust moderaator saada :lol: :lol: :lol:

Aga üldiselt-> ei usu, et see sillastendist on-> raami kõveraks saamiseks tuleb ikka kurja vaeva näha ja sillastendil ei ole nagu ühtegi kohta, mis seda suudaks :wink:

Tegelikult on võimalus aga... see eeldab, et auto on enne lae alla tõstmist mingi väga tugeva asjaga maapinna kõlge aheldatud :lol:

pidem süüdistaks kas kellegi kerevenituspinki või osavat itaallasest puksiirijuhti (kelle pukseerimiskonks oli sinine...)

lihtsalt et OT ei lõpeks :wink:

Muuseas isiklikult ka Troost Auto sillastendiga rahul... isegi väga
Tegelikult ma olen normaalne....

Tglt kusjuures olen nii 89% kindel, et ennem seda ei olnud...radikas on umbes 7 cm oma ausukohast allpool, seda on ju kohe näha kui radikas ripub.

Ise usun et juhtus see tõstukile peale ajamisega, jäi nuka taha kinni ja väänaski kõveraks selle raami moodi asjanduse(mitte terve raam pole kõver vaid just see kus on konksud ja kuhu peale toetub radikas :P )

Aga noh..11% võis see ka kuskil mujal juhtuda, niiet ei nuta enam ja lasen korda teha :D

Aga muidu on sigakõva koht..konidega tehti mulle väga ilus hind ja kõik muud puksid mis vajasid vahetust vahetati
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Tänu kõigile nõu annete eest. Sain hommseks aja Laki tänavale.Eks siis homme näha kuda mul seal läks.

Suured tänud soovituste eest :lol:

Kuid mul ka selline küsimus,mis küll selle teeme alla ei käi.

Suur soov oleks liituta alfa rome klubiga :)

[/quote]Tglt kusjuures olen nii 89% kindel, et ennem seda ei olnud...radikas on umbes 7 cm oma ausukohast allpool, seda on ju kohe näha kui radikas ripub.

Ise usun et juhtus see tõstukile peale ajamisega, jäi nuka taha kinni ja väänaski kõveraks selle raami moodi asjanduse(mitte terve raam pole kõver vaid just see kus on konksud ja kuhu peale toetub radikas Razz )[quote]

ja-jaa. kahtlused on taevariik ja konspiratsiooniteooriad rohtumata rada sinnapoole. :) kes meist poleks näinud oma autot korduvalt tõstuki peale sõitmas või ise seda teist samapalju sinna sõitnud? any problems? ilmselt on selle loo puhul tegemist juudi vandenõu, vabamüürlaste või tulnukate kohmaka katsetusega alfade valdkonnas. jääb ainult arusaamatuks, miks nad valisid eneseteostuseks just trk (kui lähedalt on võtta 'esinduslikud' faktod ja auserid)? :P :shock:

loodan, et alfa saab korda ja trk kohalt kummaline kahtlus hajuma.

endal trk-ga ainult superhäid kogemusi ning kui kuskil korraldataks referendum, siis hääl kirja ja alfade esindus sobiks trk-sse täiuslikult.

alfa164 wrote:Nii et jah, veiks, ei mingit TRK süüdistamist! Öösel viisid ufod su alfa salaja ära kui sa magasid, tegid natuke katseid ja asi vask. Elame jälle rahus edasi :D

viisid Carstopi :?: :roll: :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....