OT bnd automüügist minema
#2OT fännid 
Kõikse si*em variant on see, et võin jõuda masinaga koju 13 okt hilisõhtul ja siis ei jää treeninguks enne kiirendust aega...
Aga see eest oleks siis Paikusel üle-küla maja. Nädalavahetustel 3 156-t maja eest

Kõikse si*em variant on see, et võin jõuda masinaga koju 13 okt hilisõhtul ja siis ei jää treeninguks enne kiirendust aega...
Aga see eest oleks siis Paikusel üle-küla maja. Nädalavahetustel 3 156-t maja eest

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#3bnd wrote:OT fännid

Prgu... tuleks hea meelega vaatama kohe (kui võimalus sinnakanti jõuda oleks

ja asi see treening siis ära ei ole

Tegelikult ma olen normaalne....
#4OOhhh AAhhh
13 võiks tartus parem varakult hakata viina võtma, mitte paikusel vaikselt aknast masinat piludes onada

13 võiks tartus parem varakult hakata viina võtma, mitte paikusel vaikselt aknast masinat piludes onada

#5Siin oleks praegu väga kohatu kellelgi midagi teema pealkirjas ja esimeses postituses mainitud auto kohta küsida

a.k.a Anthrax
tegelt peaks vist tegema alafoorumi pealkirjaga Offtopicud teistest teemadest, kuhu siis saaks kõiksugu teemasid korrastades poste ümber tõsta

Tegelikult ma olen normaalne....
#8Jõuamegi taas sinna, et iga võimaliku sõna, lause, lõigu pealt on võimalik OT üles tõmmata. Ja kui samas vaimus jätkame, siis on meil varsti 10 postiga teemasid 649 tk. 
EI, EI mul pole selle vastu midagi, vähemalt iga kord kui foorumi lahti teed, siis on teemad kohe punased, st elu käib.

EI, EI mul pole selle vastu midagi, vähemalt iga kord kui foorumi lahti teed, siis on teemad kohe punased, st elu käib.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar