SUVALINE PLÄMA

Üldiselt oli uskumatul kombel sellel korral Britneyl püksikud jalas. Ma ei mõista.

Image
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

Teiste automarkidest rääkides: käisin Tartu Motoshow-l, istusin peaaegu kõikides autodes, kuhu oli võimalik sisse trügida. Muljed avaldasid vaid neli sõidukit: Honda Legend (esivedu)- istusin ja kohe tundsin nagu kodus diivanis; BMW M5 Touring(tagavedu)- M täht räägib ise enesest, kahjuks proovisõidu ei pakkutud; Range Rover(nelikvedu)- mugav, korralik ja vastupidava muljega; Dacia Logan (mingi asi teda edasi tirib)-....kuna ma veel saan loganis istuda, vaevalt, et kunagi veel tekkib tahtmine seda korrata....

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:Hr K takkudesse tuld...

Nii ja nüüd pane oma peanupp tööle ja vaata korra müügiosasse ja minu kuulutusi .. ja soove...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

KK müüs TS ostis

(sinine)

KK ostis TypeR

(prouale)

KK putitab

(punast)

KK vahetas

(avatari)

midagi jäi

(kahe silma vahele)

?

Erki

(1 k )
Last edited by E.T. on 05 Oct 2007, 02:45, edited 2 times in total.

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:disainis on siiski märgata 156 ja 159 vahel teatd sarnaseid jooni :)

noh nagu ema ja tütar... sarnased aga mitte sama... ja toodetud ka erineval platformil :P

st feisliftitud 156 lubas juba oletada 159 jooni veidi

teatud sarnaseid jooni :) 159 sisedisain, ehk istmed, uksed jne on sõu 156 mu meelest. ja normaalsete ukselinkide osas on meie doktoril muidugi taaskord tuline õigus.

ühest asjast on mul aga tuline kahju - lihtsalt jumaldan 156 armatuurlauda. või mis sõna, mis laud?! :roll: :D need kaks näidikut, eraldi, kaared, imeilusad. parandage mind, aga mu meelest uutel mudelitel selliseid enam pole. lohutage pliiz, et mõnel on, ja peab hakkama raha koguma 8)

http://youtube.com/watch?v=ZoFZddyNfuw

või siis kolima yorkshire'i.

SUVALINE PLÄMA

seda et... ts@segaduses

kas kod Kotkas on nüüd autodest nii tüdinenud, et hakkab golfi mängima :roll: :lol:

(Avatatari järgi)
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

ma soovitan mõelda väljaspool raami

SUVALINE PLÄMA

kehv on see, et avatar vahetub ka kõigis muudes topicutes...

aga ju on härral lihtsalt eneseleidmise periood peale SINISE (avatari) loovutamist.

SUVALINE PLÄMA

ma igatahes ootan, et TS läbi hammustab mu vihjest.