SUVALINE PLÄMA
#242võtame siis puhtautoalaselt
Z nagu Zagato; 4 nagu R4; 20 nagu viieklapitehika; TI nagu 155TI DTM või TurboInjectie; regal nagu kõik regalid
royal nagu kõik royalid
seega siis lähed hoopiski tuttavat rada pidi-> ostad omale 155 WB tooriku ja ehitad selle TI-ks
Või sitem variant-> kui autole järgi tulen, siis äsad mulle golfikepiga

või kolmas variant q4 saab umbestäpselt 420 BHP
Z nagu Zagato; 4 nagu R4; 20 nagu viieklapitehika; TI nagu 155TI DTM või TurboInjectie; regal nagu kõik regalid

seega siis lähed hoopiski tuttavat rada pidi-> ostad omale 155 WB tooriku ja ehitad selle TI-ks

Või sitem variant-> kui autole järgi tulen, siis äsad mulle golfikepiga

või kolmas variant q4 saab umbestäpselt 420 BHP

Last edited by ts on 05 Oct 2007, 14:25, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....
SUVALINE PLÄMA
#243Bravo. 

Last edited by K.Kotkas on 05 Oct 2007, 14:26, edited 1 time in total.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
SUVALINE PLÄMA
#244WTF... tegelt kahtlesin selles juba enne aga... lihtsalt uskumatu

Taustaks veel teistele-> 155 TI-Z oli Zagato poolt loodud erimudel, mille mootorivõimsus küündis vabalthingavana 170 BHP kanti. Erisuseks olid siis lisaks WB esitiibadele ka tagatiibade laiendid... Üldjoontes meenutas ta suuresti DTM mudelit

Taustaks veel teistele-> 155 TI-Z oli Zagato poolt loodud erimudel, mille mootorivõimsus küündis vabalthingavana 170 BHP kanti. Erisuseks olid siis lisaks WB esitiibadele ka tagatiibade laiendid... Üldjoontes meenutas ta suuresti DTM mudelit

SUVALINE PLÄMA
#245"TI.Z had 125 kWTwin Spark engine and GTAZ had 155 Q4's turbocharged two litre engine now producing 158 kW. Both models were built only a limited amount and many of the cars ended to Japan."
Kauge tuua...
Kauge tuua...

SUVALINE PLÄMA
nonii...
kui pulkade taha ei lubata siis palun viisakalt audientsi kundeistmel mõnele kiirele ringile!
SUVALINE PLÄMA
#247http://www.lahe.net/gallery/TI
Et jutt käib sellisest asjast. Mõte on mul pikalt meeles mõlkunud, kuid, et Zagato ei müü seda bodykiti juba ammu tuleb läheneda asjale teisest küljest.
Replikaid on ennegi tehtud. ja jooned on suht selgelt Integralelt pärilt, seega tõde minupuhul tuleb siia kuskile vahepeale.
Ma pole 4 otsimise aasta jooksul mitte üht TI-Z müügikuulutust näinud.
Et jutt käib sellisest asjast. Mõte on mul pikalt meeles mõlkunud, kuid, et Zagato ei müü seda bodykiti juba ammu tuleb läheneda asjale teisest küljest.
Replikaid on ennegi tehtud. ja jooned on suht selgelt Integralelt pärilt, seega tõde minupuhul tuleb siia kuskile vahepeale.
Ma pole 4 otsimise aasta jooksul mitte üht TI-Z müügikuulutust näinud.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
SUVALINE PLÄMA
#248nooh-> kauge tuua
Has Hõbekolli tead
kui on kauge ja väga kulukas tuua, siis tuleb ise teha
Musuea TI-Z ning GTA-Z on mõlemad nii haruldased sõidukid, et vähe ei ole
isegi puudub täpsem info tootmisarvude kohta 

Has Hõbekolli tead

kui on kauge ja väga kulukas tuua, siis tuleb ise teha

Musuea TI-Z ning GTA-Z on mõlemad nii haruldased sõidukid, et vähe ei ole

SUVALINE PLÄMA
#249no nii
kelle on alles ajakirja Tehnika Kõigile numbrid - otsige jutt sellest autost üles
- kunagi ruumipuuduses sai ära antud 
kelle on alles ajakirja Tehnika Kõigile numbrid - otsige jutt sellest autost üles

SUVALINE PLÄMA
#250TI nagu 155TI DTM või TurboInjectie;
palju Ti-l neid tähendusi siis on, Turismo Internazionale ju beisik ve?
SUVALINE PLÄMA
#252Yeah. Take 2. For security reasons. 

SUVALINE PLÄMA
#253Miks on mõne auto väärtus langeb ajaga palju rutem kui teise oma?
Nimesid nimetamata
PS: Alfasid kokku müüakse oluliselt vähem kui näiteks BMW X5, teistest mudelites rääkimata (k.a Audid ja MB-d)
Nimesid nimetamata

PS: Alfasid kokku müüakse oluliselt vähem kui näiteks BMW X5, teistest mudelites rääkimata (k.a Audid ja MB-d)

a.k.a Anthrax
SUVALINE PLÄMA
#254omanikel pole peaga asjad korras 
o mulle on vahepeal omistatud vanemalfisti tiitel...

o mulle on vahepeal omistatud vanemalfisti tiitel...
SUVALINE PLÄMA
#255Oleks see siis ainult kohalik probleem. Olen aru saanud, et igalpool on teatud markide väärtuse vähenemine sama kiire.
a.k.a Anthrax