Alfa Romeo 155 twin spark sport salongisoojendus

probleem selles et ei ole salongi soojendust nimelt kontrollisin kõik klapp ja värgid töötavad korra sai isegi läbi puhutud aga ei midagi.....imelik on see et kapote alt lähevad salongi soojendus voolikud soojaks aga millegipärast ei jõua soe tosool salongini...mõtlesin siis et äkki on kuskil voolik umbes või midagi ja imesin salongisoojendus radika väljalaske voolikust aga sealt sai tosooli sedasi kätte aga kahjuks proovisin seda veel kylma mootoriga nii et on kellelgi mingeid ideid...erinevad variandid igati teretulnud:D

oleks vaja sissejuhatuseks teada aastat ja ka seda, kas on täis automaat kliima või siis lihtsalt kraanid. Viimasega on ju imelihtne, kui peale kraani on toru külm siis on kraani tross omadega õhtal või kuskil muud liikumist takistav tegur.

Täis automaatika puhul tuleks läbi viia kontrollprotseduur, et vaadata, mis täpselt katki on.

Kui on täisauto, siis postitan kontrollprotseduuri siia.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Aga 75-el on vist kuskil mingi kraan, millega ühendab selle salongi soenduse taha. Mul endal sama lugu, seest soojaks ei lähe. Naised saunas rääkisid, et kraan kinni aga pole siiani uurind ligemalt, niiet tõele ei pretendeeri.

75 puhul on minul vähemalt korra tross temperatuuri regulaatori tagant ära tulnud. Kartsin , et kinnitus on katki aga ime kombel kõik terve. Panin siis uuesti trossi külge ja kõik toimib.

sissejuhatuseks nii palju et auto on 1994 a. väljalase ja on kraaniga.

trossid värgid kõik vaadatud ning sealt oli korras sammuti oli kraan ise korras. Mis aga kõige imelikum et voolik ei lõhe just enne kraani soojaks(kraanist läheb otse radikasse) aga sama voolik kapoti all on ilusasti soe oleks nagu midagi kuskil kinni aga sai õhuga läbi lastud ja õhk käis ilusasti läbi. Igastahes suur mõistatus. Ise õpin küll auto lukksepaks aga sellega praegu mõistus koos ja koolis õpetajad kes muidu igasugust teooriat seletavad ei osanud ka selle koha pealt midagi öelda.

termostaati ma VEEL ei tooks mängu, sest pole olnud kurtmist liigsest v puuduvast mootori töötempist

vedeliku tase on mõningatel mudelitel põhjustanud selle, et mootori töösoojus on ok (väljas hetkel jahe - kesksuvel saaks nalja ilmselt) aga kuna salongi kütteradikas on suhteliselt kõrgel siis temani enam soojus ei jõua...

lihtsalt oletan - autoremondi lukksepana oled sa sellest üle juba ilmselt käinud.

noh katse põhjal peaks olema sest kui ma imen pumbaga soojendusradika äravoolu torust siis saan nagu ilusasti tosooli kätte mis nagu näitab et ka sealt liigub tosool läbi või äkki on kuskil siiski ummistus mis kergel annab tosooli läbi ja pumbaga lihtsalt imeb sealt ilusasti läbi aga muidu ei taha nagu läbi minna võib olla midagi sellist?

nii vatasin soojenduse süsteemi uuesti läbi ja see töötas igati aga millele mu mõte seisma jäi oli see et nüüd jäb üle ainult veepump....võimalik et see ei suuda lihtsalt piisavat survet lüüa ning seetõttu ei suuda ta soojendusradika ringlust toimimas hoida sest jah kui ma käsitsi selle ringluse käima panin siis oli kõik ok ja soojendus töötas ilusasti aga kui jälle veepumba hoolde jätsin siis puuks....

Või mis teie arvate ei tahaks tegelikult kohe veepumpa maha kakkuda kuna sai just uus tosool sisse pandud aga mis teha kui muud üle ei jää siis eks ma pean vist ikka kakkuma pumba maha:?