küsimus???

Mda peaks tegema ? :cry: Häda paikneb käigukastis kuna normaalselt

sisse lähevad ainult 4 ja 3 käik . 1 mest käiku sisse pannes läheb alati 3

2-sega alati 4 -jas ja tagurpidi käiguga alati 4-jas , 5ndaga 3 -mas.

Kas peaks hoovastikku timmina või hakkab õli otsa saama või oleks lihtsam osta uus käigukast ?

Autoks on Arnati

1,3 i / 63 kw

Ette tänades !

küsimus???

Aga kui ma poodi neid uusi ostma lähen kas ma võin siis öelda ka et soovin Alfa 33 1,3 i käimaka pukse need peaks ju ühesugused olema sest kui ma tavaliselt poodi lähen ja ütlen auto nimega Alfa Romeo Arnati siis kõik müüad vajuvad minema :lol: :lol: :lol:

küsimus???

aga ütle auto nimeks AR ARNA :arrow: äkki siis mõni jääb alles :D ? (ti on sul mudeliindeks lihtsalt- muidugi on seda meie ARK-i käest imelik nõuda, et nad millestki aru saaksid... minu 164 kaalub nende andmetel näiteks 960kg :shock: )
Tegelikult ma olen normaalne....

küsimus???

:D Eh ARK -is oli mul ka jah alles hiljuti siin huvitav juhtum:Kuna kadusid kogemata ära auto dokumendid ja läksin mina sinna et saaks uued ( auto oli mul sel ajal parasjagu laiali ) :lol: kuid oh häda ARK registris siukest autot eestis ei eksisteeri ja nemad ei uskunud selle auto andmeid ja sain dokumendid kätte alles siis kui olin neile autot näidanud kuna nemad tahtsid auto nii pikkuselt ,telgede vahe jne üle mõõta :D Juhtub ka parimates peredes :oops: