alfa romeo 166

Sooviks osta alfa romeo 166....nahksisuga - 2,0 turbo või 3,0. Oskab keegi välja tuua selle auto head ja vead :) Kõik pakkumised on samuti oodatud.

Oma alfa otsingul jäi mulle silma järgmine auto: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Kuna ise asun Tartust kaugel, oleks hea teada, kas keegi on ehk seda isendit vaatamas käinud või teab auto kohta midagi öelda.
Last edited by DR on 18 Sep 2007, 11:02, edited 1 time in total.

alfa romeo 166

2,0 turbo või 3,0 24V...

mine katseta mõlemad versioonid ära :wink: tegelikult hoolimata sellest, et võimsust on pea samapalju jne... on mootorid väga erineva käitumisega :roll:

isiklikult meeldib 24V rohkem (nagu kuidagi... toekam :lol: )

aga 166 kohta üldiselt-> hea auto on 8) vigu nagu ei oskakski eriti välja tuua, hetkel meenub ainsana "pidev" jama displeil oleva kellaga :lol: (see on siis ainus asi, millest 166 juures tehniliste probleemide all juttu on)

Ehk siis KUI tahad midagi konreetset kuulda, siis küsi konreetselt :wink: (meil siin kõik "konkreetsed" :lol: inimesed koos... )
Tegelikult ma olen normaalne....

alfa romeo 166

ts wrote: vigu nagu ei oskakski eriti välja tuua, hetkel meenub ainsana "pidev" jama displeil oleva kellaga :lol: (see on siis ainus asi, millest 166 juures tehniliste probleemide all juttu on)
166 pagaasiluugi teemas on ka mõningaid teisi probleeme :)

alfa romeo 166

Ma käisin seda punast 166 vaatamas ja eriti pikalt ei peatunud selle juures:D Sees oli mingi räige hais...piim või midagi sellist

Siis seal oli veel üks 166 3.0 V6 seeda uurisin vähe kauem ja meeldis väga aga kahjuks seegi oli vähe liiga mitte korralik... mootori padjad olid läbi või neid ei olnudki õieti, mootor ei käinud ühtlaselt, katuseluuk ei avanenud jne jne muidu oli ilus ja korralik aga ei julgend ära osta. Keegi teine pole kah neid kummagi veel endale tahtnud nagu ma aru olen saanud

alfa romeo 166

Tule osta minu oma ära.

Ärge seda punast 166 2,0 turbot jumala pärast ostke.

Klapid lähvad paigast ära umbes iga 5000km järel,tagumised õõtsad läbi,esiõõtsad,amordid,pluss mingi el jura,lukud vist ei töödanud. Auto oli kunagi Haabsalus ja viimasel ajal tiirutas Lasnamäe vahel.Nüüd siis anti jälle sissemaksuks.

Pirnis öeldi mingi aeg tagasi selle auto kohta et 20-30k.siis hakkab asja saama.

Ja see must on ka natuke tiba väsinud välimusega.

alfa romeo 166

pigem tumesinine :D oli vist kui kohapeal olin

aga jah parajad juustud olid mõlemad, kuigi üks on juurde tekkinud aga netis pilte pole sellest ja kohapeale kah nii pea ei satu, ja ma tahaks ikka 3.0 endale :twisted: