termostaat

Jannuhellu, mul selline sarnane probleem nagu sinulgi. Maanteel on norm 80-85 kraadi..linnas ummikutes tõmbab ikka suht punaseks asja. :? Uus termostaat mul on juba..aga mul ventika 2nd speed kaitse põleb läbi niikui järgi tõmbab ventika, seega kuumeneb seistes üle.. :? Arvan et ventika mootor hakkab kotti minema.

Pika jutu järeldus. et sul ikka vent töötab korralikult?

termostaat

ma ei tea kas töötab ma nagu ei ole seda vahet mörganus kas need astmed töötavad???kuidas see märgatav on ?=??? kas nii kui panen auto õue peale käima ja kuulan seni kuni hakkab kiiremini urisema või mis???krt ehk peaks ka kaitset uurima sealt alt :P seda teengi ...

termostaat

Tõstan termostaadi teema üles...

Kas minu 166-l on sama termostaat mis 156-l? Mõtlen ikka sama 2.0 TS 114 kW mootoriga. Tundub, et see asi on "väsinud", mootor läheb kaua soojaks ja trassil külmade ilmadega temperatuur langeb kuni 80-75. Eelmine talv oli stabiilselt 90.

termostaat

üldisem teema vist tundub olevat... mul ka sarnane asi... võtsin oma termostaadi maha... sain jano'lt ühe veel juurde ja panin potti keema, et mis supp sest võiks tulla... selgus... mõlemad külmast peast ilusti kinni... ja avanevad ka ilusti. See mis Jano'lt sain läks lihtsalt lõpuks nats rohkem lahti.

Aga veider värk asja juures on see, et kui termostaat töötab korralikult... siis mis kuradi pärast maanteel ikka temp nii 80 kraadini langeb ja linnas ummikutes sinna 100 peale tiksub?

Ventide koha pealt... jah... oli ka kaitse läbi... vahetasin ära... nüüd töötavad ilusti ja pobleeme pole... ka on kiirust reguleerivad reostaadid korras... kontrollisin üle... jõudsin järeldusele, et see saab vaid normaalne pilt olla... ja kui nii paljudel veel samamoodi, siis vist nii ongi???

PS! Termostaat alles... aga mul 2,5 v6 oma....

termostaat

ma arvan, et ei sobi... need mis Jano mulle näitas olid küll kapitaalselt erineva korpusega mu arust. Kõige lihtsam oleks nüüd, kui näiteks TS saaks panna paar illustreerivat pilti. Mul ePer'i kataloogi käepärast kahjuks pole.

termostaat

maits wrote:Endalgi maanteel sõites on temp seal 75-80 kandis. Termostaat hiljuti vahetatud. Võib olla ongi see normaalne, et 80 juures seisab maanteel. :roll:

Mu eelneval 156-el oli ka pidev jama selle termostaadiga, ei tahtnud ta maanteel mitte üle 80 kraadi ronida.

termostaat

ts@isegi ei hakka pilti panema :wink:

need ON erinevad termostaadid (ja üldiselt on umbes 90% asjadest R4 ja V6 mootoril erinevad...)

EDIT: Aga OK :lol:

16V R4

Image

ja 155 ning 145/146 16V TS oma

Image

24V V6

Image

Lisaks veel, et 16V oma peaks ilusti ühes tükis olema ning 24V on kahest osast koosnev...

BTW 8V omad ei sobi samuti kummagiga :wink:

Image
Tegelikult ma olen normaalne....