...juba teises topikus kommentisin, aga mis siis
Ma Ti tegin siin kohapeal, tehasekõll lendas välja ja leidis koha ts autos, asemele maandus rockford fosgate ja clarion, kaks võimu ning heliisolatsioon ustesse, enne oli uks nagu trumm kui koputasid, nüüd nagu puupakk kõlab summutatud kops kops, jäi vaid tehasemängija ja ei mingit multimeediat (minu nõrk koht, mingit rõvedad ekraanid ja vilkuvad tulukesd ja skriinid- fuih, öäk, böähh, füööhh

) samuti helkivad uued kõlarid panin tagasihoidlike tehasekatete alla välja näeb nagu polekski midagi, aga saund mõnus... nojah pagassis on muidugi visuaalselt nagu teine mootor kahe võimu näol
GT tuli bose kolaga ja on väga väga okei sound, kõik on helipildis olemas ja ma ei üritagi vaielda, et saab paremini
esimese 156 sw (enne facelifti) tellisin supakaga, mida aga giuseppe millegipärast ei monteerind peale ja siis tuli ka siin paigaldada asi
...üldiselt on spetsiaalselt asjale läheneda alati parem, aga bose kohta ei ütle ühtegi halba sõna
vat
...aa, et mis siin salata, Ti helindus läks maksma 25 kilo, saab ka kallimalt, aga ma pole kordagi kahetsenud ja heast muusikast pean väga lugu, selle seti saab mu Ti ostja kaubapeale paraku