O: 75 osi

kui leidub kellelgi:

* parempoolne esituli

* mõlemad esisuunakad VALGED

* pagasniku iluliist PUNANE

* orig. tagaspoiler (kõik 3 tükki sellest: tagatiibadel ja pagasiluugil)

* esistabikas

* üks 13" originaal ilukilp - 1,6-sel vist ainsana nii väiksed rattad olidki..

* taastamiskõlbmatu käigukast (oleneb muidugi mis ja kus puru on)

* ilmselt veel seda ja teist, aga hetkel ei meenu - aga võib teada anda kui kellelgi on auto lammutamisel või juppe üle, siis teinekord teab juba pöörduda.

Kristo

Ausalt öeldes tuleb 75-te tikutulega otsida. Aga kuskil peaks oleme üks laiali käikar...ja seda otseses mõttes juppideks.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

need asjad, mida otsid saad kõige paremal juhul kokku kolme auto pealt :roll: neid kolme aga pole kuskilt võtta :P

nimelt valged suunad ja punane tagaliist on iseloomulikud asjad VAID Milano, QV ja America ning paarile TS versioonile, sinna pole aga kohe kuskilt natukesti võtta 13" velgi jne jne jne

Tegelikult peaks prillimäel olema lammitamiseks 1,8l 75 aastast '86 100% kindlusega väidan, et tagapaneel on sellel merekivivärvi :lol: kuid suunad võiksid ka hallid olla (IMHO esimestel aegadel oli 1,6 oranz, 1,8/2,0/v6 läbipaistev/tuhmhall)

Tagapaneel muutus kõigil punaseks alles'89 KUID siiski jäid (v.a. ülalmainitud komplektid) suunad oranziks

"tiib" oli värvitud olenevalt varustusastmest ning seetõttu ei ole seda kõigilt mudeliversioonidelt võimalik ümber tõsta :wink:

13" kilbi kohta sõbralik soovitus :roll: osta omale parem vähemalt 14" valude komplekt :lol: ->IMHO 13" plekk(või ka valu)velg 75-le ei ole kohane ja ei lähe kohe mitte :roll:

Käigukasti asjus tasub vast Kalvo poole (TRK-sse) pöörduda (midagi seal olla nagu olnud :roll: )

Edu igatahes :!: 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

ok tänud soovituste eest!

Küll need 15" valuveljed tulevad. :D lihtsalt originaal talverehvid 13 plekudel ja 3 ilukilpi kaasas. kulutaks nad vähemalt ära enne kui ära viskab.

Kes selle käigukasti tükkidest midagi lähemalt teab, eks siis vihjake. Mul siin ka vedelemas üks enam-vähem komplektne TS käigukast, mille tahaks korda teha.