Alfa mootori kaasaaitamine?

ar2r/33 wrote:Kui liikumiseks auto olemas ja $ võimalused olemas ei müüks ma korraliku 33 kunagi maha :?

OT: Müüsid ju...okei, sul on teine veel, seega on vabandatav:)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

ar2r/33 wrote:
ts wrote:Nordile maksab C&B race komplekt ~ 600EUR-i

Krrt neil oli kodulehel ka ilus hinnakiri olemas aga... ei leia kohe mitte
Jama selles et boxeril on 4 nukka :)

:roll: :lol: aga ega need nukid nagu Nord'i omadest umbes poole lühemad pole :P :lol:

ehk siis niikaua, kuni ei ole seda :evil: lehte leidnud julgeks umbes sellest lähtuda. 1k £ eest pakub juba AH custom made race nukke
Tegelikult ma olen normaalne....

zakalwe wrote:
ar2r/33 wrote:Kui liikumiseks auto olemas ja $ võimalused olemas ei müüks ma korraliku 33 kunagi maha :?
OT: Müüsid ju...okei, sul on teine veel, seega on vabandatav:)

Mul polnud liikumiseks autot, 33ga liikuda meie teedel mõnes kohas oli liiga väsitatav :roll: Ja anyway ma ostan endale kunagi hiljem veel ühte 33 korraliku kerega, sest turbokal on see suht läbi :(

Üldiselt on tegelikult nii, et odavalt kiiret ja võimast autot ei saa. Muidugi kõik sõltub sellest, et mis on sinu jaoks kiire ja võimas. Minu jaoks oli näiteks 156 2,5 piisavalt võimas ja kiire esialgu, nüüd võiks lihtsalt mõnda head tagaveolist omada :lol:

nojah...

võimsusega on nii, et kellel on 250kW vabalthingav kiunub et vaja oleks ülelaadimist...

ja kellel on 350kW turbiin, ütleb, et selle projektiga rohkem ei saa, peab uut alustama...

võimsust jääb alaati väheks.

kunagi oli 1,3 lada ka päris raju pill... läbiaetud ja soomest tagasi toodud mõnesaja marga eest...

siis oli raju pill 1,6 suzuki vitara... no see alles rebis võimsalt

bemmi 1,8 pidi mul silmad peagu peast rebima oma kiirendusega

2,3 liitrisega läks ikka asi väga rajuks,... tee tõusis ette püsti esialgu kui pedaali andsid vähe tõsisemalt ja II käiguga asfaldil jõulibisemine ajas nii mõnelgi kõrvad erutusest kikki

jne

hetkel veeren 1,8 liitrise universaalkerega perevagunil ja ei oska konkreetsest tarbesõidukist enamat tahta :D

aga alfalainel võibolla 2,0 156 oleks taas KIPA asi mängukanniks saugale jms kohtadesse.

ennem seda oli mul 4veoline galant e39a kerega.110kw siiski vähe arvasin et 97kw ja 900kg käib siis paremini aga tutkit! Selle auto boonus ongi vaid tema kaal,rahasi liigub kyll,kuid kahtlen et siiski ei saa kätte midagi sellist mida tahaks.esivedu ei saa kohe kuidagi maha loe:kiirendusel käivad rattad tyhja! :S