75-e pidurite jama

Tere. Et siis oleks mõne targema mehe nõu vaja :D

Probleem järgmine:

esimesed pidurid on lootusetult kinni roostetanud (loe: jäävad peale) Peale pikemat sõitu, nii umbes 10-15 km, kadusid pidurid tagant ära. Pedaali võid pumbata palju tahad, tolku ei midagi (päris ärev moment oli aga õnneks on autol käigud :D ) ja piduri vedelikku hakkas kah üle ajama. Peale mõningast seismist tulid pidurid tagasi :roll:

Et siis ise arvan, et vedelik läks keema ja õhu mullid tulid sisse, kuigi näpuga katsudes oli vedelik pigem leige kui keev.

Et mis teie arvate? Ons probeem tõsisem kui arvan?
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

75-e pidurite jama

:roll:

üldjoontes on Sul mõttekäigul loogikat kui palju 8)

oleks probleem tõsisem siis EI oleks pidurid kunagi tagasi tulnud...

seega supportid lahti, pisike määrimine, mõni mansetike ja uuesti kokku (siis peaks see probleem lahendatud olema 8) )
Tegelikult ma olen normaalne....

75-e pidurite jama

Niisiis sai pidurid lahti sõidetud :twisted: :lol:

Peale enam ei jää aga ära tahavad ikka kaduda...millegipärast on see seotud kuidagi mootori töö temperatuuriga.

Õnneks kohe saab soojas garaašis tegutsema hakkata...senikaua aga pakkuge erinevaid varjante et miks ta nii teeb :?:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

75-e pidurite jama

:roll:

ega Sul juhuslikult kuskil mõni voolik valesti paigutatud/ühendatud pole :roll:

umbes nagu-> paisupaagi ülevool piduriõli anumasse :lol: :lol: :lol:

ehk siis vaata, et ükski voolik (potsik vms) kuskilt mootoriga või jahutussärgiga otseses kokkupuutes ei oleks.

Mõte siiss elles, et kuna pidurivedelik suudab väga hästi soojust juhtida, siis 90kraadise vooliku vastas olev potsik võib üsna edukalt ka kõik üles soendada...

Kui siis seejärel veidi tugevamalt pedaali tallata (kokkusurumisel tekib hõõrdumisestl temperatuur) siis ongi liiga kõrge temperatuur kerge tulema...

Variant 2.. pidurisüsteemi ringleb mingi asi, mis ei ole just õli nime vääriv (ehk siis vaheta pidurivedelik välja :wink: )
Tegelikult ma olen normaalne....