Alfa Romeo 164, 1990/91a. ts

:cry: RIP :cry:

ehk siis seoses hirmus kurvas seisus kerega ja muude järjest tekkivate jamadega seoses lõpeb siis nüüdsest kahjuks :( selle sõiduki lugu :cry:

remonditud sai mõnuga :D ja üsna palju :) ja ei kahetse mitte sentigi mis sinna laotud sai.

autokulud sai siis kah kiirelt kokku arvutatud ja keskmiseks km hinnaks siis suisa 1,7 EEK-i koos ostuhinna ja kütusega... 8)

ja nõuab ta mitte-eriti-eksklusiivse auto kohta veel liiga palju raha, et korda saada...

ehhh.... kurbus ja lein hinges
Tegelikult ma olen normaalne....

mitte ei saa, vaid on :wink:

64103 mootoriga ´94 164 TS 8) veidrat värvi ja kah tänavapildis suht kobe... (made in and straigt from Italy-> siinkohal tänud mags'ile kelle rabelemise tõttu ei pidanud ise hakkama mööda maailma rändama :D )

ja järgmiseks ehitatavaks autoks saav isend ei ole veel otsustatud :roll: kuid üsna kindlalt saab sellel olema sama märk ja kas veidi rohkem silindreid ja/või vanust 8) ideaalis saab see olema ka lükatav mitte enam tõmmatav :lol:

ja mis sellesse tuuningusse puutub, siis ÜV punktide töötajad ei ole nagu sellest just eriti vaimustatud :evil: :lol:

:roll:

aega on ohtralt möödunud ja kurbus on hinges...

... täna kell 13,00 liigub siis sõiduk viimsele teekonnale lõplikku puhkepaika :cry: ... kust tal mingi aja peale pean rebima südame seest, jäsemed küljest jne... et valmistada ta ette järgmise kevade Kuusakoski autoromude vedamise kampaaniaks :cry:

mälestama jäävad 164 ja 155 Super ning läbitud kilomeetrid :cry: ning lootus, et süda suudab siirdamise läbi päästa kedagi teist 8)

:shock:

sai siis autot treilerile vinnama hakatud ja :shock: hall 164 hakkas selle peale karjuma :roll: tuledega vilgutama ja puha ...

:? Püha taevas - alarm sellel ju ometigi on disabled olekus :shock:

Ts@nüüd läheb teda lohutama :lol:

Krrt hakka või usukma, et Alfa ongi rohkemat, kui auto

EDIT: PÜHA TAEVAS küll... kõik ühendused on kinni, miskit kuskilt ei logise, krrt nii külm kah ei ole...niiskevõitu muidugi on aga...