ma ei kommentaari muud kui:
Nu Nu
AR 156 GTA, bnd
#33ts wrote:jah on 5 suure auguga aga EI sa ei võinud neid 166 all nähaV2ike-Putnik wrote:GTA org. veljed, kas need on need 5 suure auguga?? ja võisin ma selliseid näha ühe 166 all??? 17'' olid vist kui mälu ei petavälja arvatud juhul, kui keegi on oma 166-te tugevalt mudinud või siis vaheflantrid kasutusele võtnud...
GTA auguvahe on 5x98 ning 166-l 5x108
Aga ma nägin ühel mingeid selliseid velgi, see auto oli ropkas müüa aga enam seda seal ei ole. Ning kui mälu ei peta siis oli saksast tulnud ja need veljed olid ikka tõesti hmm

AR 156 GTA, bnd
#34Idee poolest hakatakse täna (ALLES TÄNA) masinat lahti võtma.
Numbri võtsin masinale ära, talverehvid sain eile kätte. Load peaks ka kohe-kohe kehtima hakkama.
Aga mida pole, on auto...........
Numbri võtsin masinale ära, talverehvid sain eile kätte. Load peaks ka kohe-kohe kehtima hakkama.
Aga mida pole, on auto...........
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

AR 156 GTA, bnd
#35...ma ei kujuta ette mida see elukas lume ja jää peal teeb
...oht on, et kets käib tühjalt 

AR 156 GTA, bnd
#37alfanatico wrote: ...oht on, et kets käib tühjalt
Ei usu

AR 156 GTA, bnd
#38isegi tühja kerimist ei saa päris tühjaks nimetada selle auto puhul
Kuulad muudkui mootori häält ja stress hääbub
Bnd, mitu korda oled tabanud ennast autot eemalt imetlemas ja mõtlemas, et krt, küll on ikka ilus masin
Peaks mainima, et mina teen seda põhimõtteliselt iga päev: jään auto juurde tulles eemal seisma ja vaatan läiget, auto perfektselt disainitud kuju ja mõtlen, et kurjam, on ikka ilus asi valmis tehtud... ja sama protseduur pärast auto juurest lahkumist
Kui juba mina, siis bnd teeb seda seisakut pärast igat kahte sammu ma pakun
:D

Bnd, mitu korda oled tabanud ennast autot eemalt imetlemas ja mõtlemas, et krt, küll on ikka ilus masin

Peaks mainima, et mina teen seda põhimõtteliselt iga päev: jään auto juurde tulles eemal seisma ja vaatan läiget, auto perfektselt disainitud kuju ja mõtlen, et kurjam, on ikka ilus asi valmis tehtud... ja sama protseduur pärast auto juurest lahkumist

Kui juba mina, siis bnd teeb seda seisakut pärast igat kahte sammu ma pakun

AR 156 GTA, bnd
#39bnd käib iga foori taga väljastpoolt imetlemas ja kahe foori vahel hingab endasse interjööri.
AR 156 GTA, bnd
#40Vedruseib:
Oleks see siis nii. Peale kiirendust Tartus viisin auto Tallinnasse, kus ta seisab tänaval, ootab, et temaga tegeldaks SIIAMAANI.
Olen selle masina kuulumise oma masinaparki täielikult unustanud, sest kuu aega on ta seisnud. Nüüd kui lahti lõhutakse, hakatakse juppe tellima ja siis veel kokkupanek. Ühesõnaga mul pole juba pikemat aega, mida vaadata ja ei tea kah millal saab.....
Vot nii on lood, siinpool sood
Oleks see siis nii. Peale kiirendust Tartus viisin auto Tallinnasse, kus ta seisab tänaval, ootab, et temaga tegeldaks SIIAMAANI.
Olen selle masina kuulumise oma masinaparki täielikult unustanud, sest kuu aega on ta seisnud. Nüüd kui lahti lõhutakse, hakatakse juppe tellima ja siis veel kokkupanek. Ühesõnaga mul pole juba pikemat aega, mida vaadata ja ei tea kah millal saab.....
Vot nii on lood, siinpool sood

AR 156 GTA, bnd
#42Vaata ikka heast küljest - sa pakkud väga paljudele alfasõpradele hunnitut esteetilist visuaali. Olgem ausad, Pärnusse meist satuvad vähesed ja saati siis veel sinu õue alla luurima.. aga Pirni tänavale - hoopis tihedamini
. Isegi olen juba kaks korda saanud su Geteaad piiluda. Järgmine kord kohe ootus juba, et kas veel seal. Loodame
(ära löö!)

AR 156 GTA, bnd
#43olles kõnealuse masina ümbr ja sees ohkinud mõnust, pean siiski oma eelistuseks selle masina rooli taga istumist...
seistes on ta ilus vaadata
juhtides meeletu nauding
seistes on ta ilus vaadata
juhtides meeletu nauding
AR 156 GTA, bnd
#44Õnneks ei maksa masina pealt liisingut, muidu oleks ikka nutune küll. Nigu lõpnud lehma maksa 

AR 156 GTA, bnd
#45ega jah, autost mõõda minnes võib vastu seina kõndida:P ja seal väljas suitsu tehes keerleb kogu teema ikka selle masina ümber