Kuna pole ise ühtegi autot ehitanud/lasknud ehitada, siis lihtsalt huvi pärast, et kas kõik võtaks nii pikalt ka siis, kui rahakott puuga seljas oleks?
Et kui suur on seos raha ja kiiruse vahel. Või ongi nii, et sul võib olla ka 172 triljonit-biljonit aga, kui ikkagi mootorijupp kuskilt maailma avarustest tuleb X nädalat, siis pole midagi teha. Ja keremees teeb siis kui viitsib, siis kui finantsi või siis kui saab teha.
Jah, loomulikult ma utreerisin ja ärme arvesta variante isikliku Lear Jet'iga karpa järel käimist .
...no võtab paraku nii pikalt jah erinevate asjaolude kokkulangemine... minul konkreetselt on nii, et erinevad inimesed teevad eri kohtades ja kõigil ka mingid muud kohustused, võid seda rahakest ninaalla hõõruda palju tahad, aga kõik ei ole vaid rahapeale väljas - õnneks - aga ka kahjuks, st näit see keremees kes teeb, tal on ka oma püsiklientuur, kes käib oma autosid sättimas ja kui neid on liiga palju, siis minu töö venib, rääkimata sellest, et see töö ise on väga keeruline ja aeganõudev... ma pole suutnud leida tüüpi, kes teeks koguaeg järjest, hakkaks tegema ja teeks valmis ilma tööseisakuteta... ja maailmaprakitkas ikka jah, vennad kes teevad veel agaramalt on ikka suutnud kulutada 3 aastat ja nii... igatpidi VÕTAB AEGA...
...nojasiis see juppide otsimine ja tellimine ja vahepeal peab raha koguma jne jne, siis jääb mõni haigeks ja muud ettearvamatud asjad, kõik tuleb välja kannatada

...aga ma teen selle lõpuni ma ütlen, läbi ussi m'i kui vaja