AR 156 GTA, bnd

selle sajandi marketingitrikk:

klient toob sulle suhteliselt eksklusiivse auto. 4h pärast helistad kliendile ja ütled, et auto mootor on purunenud remondi tõttu. vabandad ja lubad korda teha oma kuludega, kuna töökojas tekkinud auto rike ei ole kliendi risk.

siis hakkad aega venitama, kuna eksklusiivne sõiduk töökoja ees kogub publikut ja kliente päris hästi.

Trikk 2:

Klient toob peetud auto mille rikke kõrvaldamise hindad kõrgemaks, kui antud rikke reaalne kõrvaldamine maksab. kuna auto turuväärtus läheneb remondiarvele, siis pakud head tehingut ja ostad kliendi auto ära turuväärtusest madalamalt. kõrvaldad lihtsa rikke, irvitad lollikese üle kelelt auto üle lasid ja paned sama auto müüki turuhinnast veidi odavamalt.

1 trikiga on muidugi oht et klient viskab auto treilerile ja viib mujale remonti ja genereerib paraja arve selle marketingitriki eest.

2 trikiga on muidugi paraku oht turgu solkida ja kõnealuse margi keskmist hinda alla tõmmata lokaalselt, mis omakorda tähendab, et need satuvad vaesema elanikkonna kätte kellel pole remondieelarvet auto jaoks - klientuur väheneb, töökoja kvaliteet algul tõuseb, kuna ei pea ülepea kaela tegema asju- hiljem käib alla kuna sissetulek langeb ja tööle jäävad ebakvaliteesemad mehhaanikud!

AR 156 GTA, bnd

oh härra Alfanatico... mis nüüd mina...

ma ei jaga ju teemast õhkugi :D

PS! ma ei saanudku aru, kas AN ikka sai aru, et tegemist musta huumoriga või siis mitte?

AR 156 GTA, bnd

Kuidas muidu sellise numbri said bnd? Et oli mitu aastat bronnitud sulle? Jah, ma käisin täna jälle Pirni uulitsal :)

AR 156 GTA, bnd

8)

Aga vat ei ütle. Küsimus tarkade klubile, mis on auto number? :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

AR 156 GTA, bnd

E.T. wrote:001 TRK
:lol:

trk suurim klient läbi aegade :D

ts on väga lähedal, pead nüüd ühe neist valima, siis tugrikujahis on 12 tugrikut sinu ja oled selle vooru võitja 8)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

AR 156 GTA, bnd

:oops: :oops: :oops:

olen bnd gta-d seal imetlenud korduvalt, igaks juhuks teinud üle kogu sherlockitöö, mis foorumis kah kajastatud :P

aga numbrit, dääm, ei ole kunagi vaadanud.

ei hakka pakkuma, lähen homme /eehh, täna :P / jälle...

AR 156 GTA, bnd

156 BND siis pakuks :roll:

Eeldades, et registreerisid Tallinnas ning lähtudes asjaolust, et minu auto sai eelmisel suval AXY numbri ning G alguseni vast veel jõutud pole (no krrt ega meil ikka aastaga niipalju autosid kah ei osteta :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 156 GTA, bnd

kuna ma tean mis selle auto number on, siis ma pakkuda ei saa ...

aga mul heameel et 001TRK nali peale läks :lol:

AR 156 GTA, bnd

E.T. wrote:kuna ma tean mis selle auto number on, siis ma pakkuda ei saa ...

Seega siis eksin esimeses pakkumises ja nr on GTA hoopiski? :roll:

Või siis suure raha eest muretsetud BND GTA :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 156 GTA, bnd

...siinkohal kütan offtoppi ja meenub siuke lugu, et kui ostsin oma esimest autot (ford ka, sry :oops: :P ) siis kui asi hakkas kohale jõudma helistas murelik müügimees ja teatas ettevaatlikult kurva hääelga, et "sorri peremees, räige jama on- normaalseid numbreid pole" ...ma ei saanud midagi aru "mis numbreid pole, sõidan ilma numbrita siis vä?" ..."ei, ei, noh, pole normaalseid, a on ainult jamad numbrid nagu 587 või 362 või 817 vms" :D ...siis sain alles pointile pihta, et number pole mitte lihtsalt number vaid midagi palju diibimat :wink: ...ütlesin siis talle, et vali kõige nõmedam mulle, nii saingi 531 8)