SUVALINE PLÄMA

mul ka täiega ahistab see kahtlane vaikus foorumis...

kontrollisin oma sisselogimist

kahtlustasin miskit tarkvaraviga

lõpeks jäin nukralt mõtisklema ega ma foorumist mingis vaimses sõltuvuses pole...

no rõõm näha, et on veel sarnaseid :D

SUVALINE PLÄMA

Kuramus.. ei saanud ürituste alla kirjutada, ütles mingi serveri vea. Aaaga.. tekkis selline uitmõte, et võiks äkki teha mingi klubilise kardisõidu? Väheke teistmoodi ja kõik võrdsetel masinatel. Samas ei oma enda auto tehniline seisukord jms tähtsust (kui juba tehnilistele probleemidele jutt läks..) :lol:

SUVALINE PLÄMA

Mul sama mõte oli. Leedu klubil on üks etapp kardisõit. Alfa LeMan.

Võiks ka sama teha, muidu siin võimsate mootoritega tegelased(Luman, TL jne :D ) aind lammutavad ja teised peavad pealt vaatama.

Mina oleks kohe sõitmas.

Oli endalgi täna kuidagi tühi tunne. Varem oli see normaalne, et tehti 2 posti nädalas. Siis läks mingi hetk laviin lahti, 20 posti päevas ja nüüd äkki 3 posti ja ongi tunne , et kõik surnd :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:mul ka täiega ahistab see kahtlane vaikus foorumis...
kontrollisin oma sisselogimist
kahtlustasin miskit tarkvaraviga

lõpeks jäin nukralt mõtisklema ega ma foorumist mingis vaimses sõltuvuses pole...

no rõõm näha, et on veel sarnaseid :D

Tore, et leidub mõttekaaslaseid :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

SUVALINE PLÄMA

kardisõit vai :)

poolt

võtku keegi vaevaks vaid aeg jms teatada, küll tulijaid on :)

Kardiga kõristamine mul juba tükk aega hoiab meeli elevil.

sel pühap ma ei saa.. aga see ei tähenda, et teised kannatama peaks.

muul ajal sobib pmst ka peale tööpäeva... miski 19-st ntx ;)

PS! kardi puhul jah sõltub rohkem kaalust ja oskustest...

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:kardisõit vai :)

PS! kardi puhul jah sõltub rohkem kaalust ja oskustest...

Ja nüüd kõik ruttu dieedile, et õigeks ajaks valmis olla :wink:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:...krt, foorum nii vaikne, et süda läheb pahaks :lol: :lol: :lol:
kas kellelgi midagi katki ei ole? ...mõni lambada andur läbi vms, oleks midagigi lugeda :cry: :cry: :cry: :lol:

kõik on ootusärevuses ja ootavad mootori pilte :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:...krt, foorum nii vaikne, et süda läheb pahaks :lol: :lol: :lol:
kas kellelgi midagi katki ei ole? ...mõni lambada andur läbi vms, oleks midagigi lugeda :cry: :cry: :cry: :lol:

Ma suutsin siin nädalapäevad tagasi, päev enne seda, kui rehvivahetuse aeg kätte jõudis, ühe velje vastu äärekivi ära kriimustada :cry: Teab keegi, kas sellist asja ka kuskil korda tehakse, või peab kohe faktost 6k eest uue ostma?

Kardisõidust niipalju, et kui aeg sobib, siis ma oleks kindlasti tulija. Eelistatud oleks ilmselt nädalasisene ja õhtune aeg, aga eks kõik sõltub siiski kindlast päevast.

SUVALINE PLÄMA

kõik on ootusärevuses ja ootavad mootori pilte

...kalvo on minupoolt pideva vaimse terrori all, kõik sõltub hetkel temast ja veel paarist mehest 8) ...surun 8)

...kardinduse kohapealt ei hakka omaltpoolt lubamagi, see aastalõpp möödub iga vaba hetk süntide ja kitarride keskel, ning kõik muu sinnajuurdekuuluv :wink: ...vaja ühtteist purki saada veel 2007 :roll:

SUVALINE PLÄMA

Täna sain koolis oma Alfa ristmed mind kutsuti Alfa pedeks :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

SUVALINE PLÄMA

nii "väärtuslikel" autodel on tavaliselt lisainfoks motorshaden vms...

aga hind on tõesti naljanumber...

SUVALINE PLÄMA

Uhh-uhh, leidsin õele auto. Hinnast ei pea ta muidugi teadma...

Karta on, et sel masinal on aind "välimus" , mis peidab end aga koore all, seda saab uus omanik paremal juhul platsil teada, sitemal aga mõne päeva pärast sõites
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)