SUVALINE PLÄMA

[quote="starfild"]Britni tegi Üle Doosiga veidike untsu. Ja nüüd on

vast kollasel kirjandusel lustipäevad isa-pakkumistega :)

Saab ka nii kirjut

SUVALINE PLÄMA

:roll: Lapse isaks on muusikaprodutsent J.R. Rotem. Ajakiri In Touch kirjutas suisa, et lapse isa on Britney rasedust kinnitanud. :wink:

Maruvihane Britney Spears võttis ühendust raadiojaamaga, et tagasi lükata jutud tema rasedusest.

Allikas: Delfi

:lol: :lol: :lol:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

SUVALINE PLÄMA

kusjuures tehnilistes probleemidest variani on väga lühike maa :lol:

ja mitte vähe ei ole teemasid, mis on ümber kolinud või siis millest tehtud split on ümber kolinud :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Spix on jah juba välja kuulutatud 8)

tootmisaja alguseks arvatakse 2025 või midagi sinnakanti 8) Hakkame raha koguma :lol:

Tegemist siis tegelikult noorte disainiharjutuse tööga (aga sigaäge on küll)-> kui see muutumatul kujul tootmisse läheb (2025 :roll: ), siis ostan selle ära (see on ühtlasi lubadus elada vähemalt aastani 2025, et näha, kas Spix ikka selliselt tootmisse jõuab :lol: )

SUVALINE PLÄMA

Tekkis selline küsimus, et kui Alfamehed on alfistid, siis kes on Audimehed? :roll: :twisted:

Sry, ET :oops:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

SUVALINE PLÄMA

Alfakass wrote:Tekkis selline küsimus, et kui Alfamehed on alfistid, siis kes on Audimehed? :roll: :twisted:

Oletame et Audinäärid 8)

Audifiilid

Audimüstikud

Audisistid

Audinaudid

Audikulgurid

Audilkulgujad

tra mida veel :lol:

SUVALINE PLÄMA

...sellest spiksist on ka mingi filmijupp, aga asi minujaoks piisavalt rõve seep, et ei viitsi otsida :lol: ma ju se krdi retropervert :oops: :P :oops: :P ...ma ei tea selle futuvärgiga autonduses mul ei kliki nagu :)

SUVALINE PLÄMA

Alfakass wrote:Tekkis selline küsimus, et kui Alfamehed on alfistid, siis kes on Audimehed? :roll: :twisted:

Audist? :D, rõhk sõna lõpul, loe nagu autist. :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

et asi offtopicuks ei kisuks, siis

BRITNEY SPEARS POLE RASE
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

:lol:

juhuuu.... elu läheb edasi ja hiina kaksikutel on veel lootust :lol: