aknatõstuk ei tööta

no nii uus probleem sain voolu starterini viidud mootor töötab aga nüüd ei tööta esimeste uste akna tõstukid kui nupule vajutad siis miski asi plõksib kuskil kindalaeka läheduses ei tea kas need fakto mehed susserdasid miagi ära kui starterisse voolu vedasid ehk keegi oskab midagi soovitada

aknatõstuk ei tööta

kindalaeka juures :shock: :?: :?: :?: relle peaks nagu teiselpool olema...

tagumised töötavad.. aga kas peeglid kah töötavad? suudeti ehk sul miskitmoodu esiuste tõstukiteni viiv kaabel ära nullida... (eeldusel, et sul on keskkonsoolis vaid tagumised aknad jms...)
Tegelikult ma olen normaalne....

aknatõstuk ei tööta

see võis ka keskkonsooli juurest kosta aga seal kus asuvad releed ei tulnud kyll häält juhipoolsel uksel on mul enda ja kõrvalistuja akna lüliti pimedas helendas ainult juhipoolne ja siis kui juhipoolsele lülititle vajutasid klõpsis aga kõrvalistuja oma ei teinud mõhkugi ei häält ega ka helendanud

PS peeglite vaatenurka sai ilusti reguleerida

aknatõstuk ei tööta

Ma küll pole üksikasjadega kursis, kuid ikkagi olen veendunud, et kui masin on margiesinduses ametlikult remonditud ja pärast seda midagi ei tööta, siis tuleks selle murega ikka sinnasamasse tagasi pöörduda....

Kui mul oleks Faktos elektritöid tehtud ja pärast oleks "aknad kadunud", siis ma viskaks lihtsalt võtme töödevastuvõttu, nõuaks asendusautot ning õhtul läheks oma, juba korda tehtud masinale, järgi.... :P

Simple as that.

aknatõstuk ei tööta

:) margiesinduse jutt ilmselt seepärast, et muudes "urgastes" peab arvestama fraasiga- ei ole enne sellist asja ette tulnud ja mõistus ei võta :lol:

ja siis keeratakse sulle võtme viskamise peale midagi veel hullemat kokku :)

margiesindus ei tohiks seda endle kohe mitte lubada :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

aknatõstuk ei tööta

vabandage aga minuarust ei ole suurt vahet kus mutreid keerata ja mis mutreid keerata...

suvaurgastes jah ehk saksa rauda pädevamalt kokku keeratakse kui itaalia oma...

margiesinduste tase peaks olema ühtviisi keskpärane, olenemata mis marki esindatakse...

aknatõstuk ei tööta

To: E.T.

1. Kuna teemaalgataja mainis Faktot ( "need fakto mehed susserdasid..." ), siis oletasingi, et tegemist margiesindusega. Vaata kindlasti http://www.faktoauto.ee/, saad ka targemaks... :)

2. Kuna hind, mida nad töö eest küsivad, on suht soolane, siis eeldan, et nad ka vastutavad oma tehtud töö eest.

3. Suvalisse "remondiauku" ma oma autot ei viikski.

4. Margiesinduste tase siiski on natuke parem ja sel lihtsal põhjusel, et palka makstakse rohkem ning helgemad pead käivad samuti raha pärast tööl...

5. Ise ma ei tööta Faktos.

aknatõstuk ei tööta

Nüüdseks olen veast lahti saanud selleks aga pidin kasutama tammsaare tee 53 esindust

Viga seisnes selles et releede karbi tagant ei tulnud voolu peale juhtmed pidid nii öelda korrodeerunud olema ja maksam läks 700 eeku

Küsisin kas ka neil laskub osa süüd :twisted: , seda loomulikult neil polnud :shock:

Sellega siis kogu asi lõppes ja aknad töötavad