Alfa Romeo 164 TD 2.5 TDI 87kw

ts wrote::roll: osaliselt on

Aga see ei tähenda midagi :roll: tsinkimata kerega hooldatud auto roostetab ikkagi vähem, kui hooldamata tsingitud :lol:

tsingipilti kah saksakeelsest müügikataloogist MY'90 kohta:

::pilt::

Tänud sain natuke targemaks.Aga tahaks teada mis vead AR 164 ilmnevad kõige sagedamini,ning mida peab ta ostmisel arvestama ja kui võrrelda teda teiste markidega,siis kas ta on vastupidav :?:.Ning huvitaks mis poed müüvad Tallinnas Alfa 164 või siis üldse Alfadele juppe nt pidurikettad ja klotsid ning sarniire :?: :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 164 TD 2.5 TDI 87kw

vead?

Diisli puhul :? võibolla hakkab ARC mingil hetkel mämmerdama :roll: ts@praegu veel viimistleb ARC ühendusskeemi :shock: püha taevas... uskumatu, et seal nii vähe probleeme kahe auto ja nelja aastaga tulnud on...

pidurikettad, klotsid veermikuosad jne jne jne ladu24.ee 8)

võrreldes teiste autodega :? :roll: veermiku lagunemisest... praeguseks läbinud kahe 164-ga kokku umbes 120kkm ning esimesele tehtud põhjalik uuenduskuur oli ühekordne (peale seda vist 40kkm sõitnud-> midagi uuesti vahetamist ei vajanud)

Superiga siis 40 peale on üks rooliots+ summuti+paar elektroonikavidinat

võrdluseks näit 320 sama aja aga poole lühema maa peale :roll: esisild (tõsi küll kõike võibalt poleks vaja olnud vahetada aga...)

otsi natuke auto24-st lisateavet olen sinna läbi aegade pikki traktaate 164 teemadel kirjutanud :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....