Nonii.. viimastel päevadel on hakanud probleem tekkima. Foori alt minnes mõtlen küll, et hüvasti vellet ja seltsimehed, oli tore, kuid mina lähen. Tegelikkuses tuleb mootorist ainult hääl nagu liiguks kiiresti. Kuna suurem diagnostika ja vigade leidmine on garaazi puudumise tõttu raskendatud, siis sooviks teada võimalikke põhjuseid, et siis vaikselt põhjust otsida.
Bensiini halba kvaliteeti hetkel ei kahtlustaks, kuna olen viimasel ajal Statoilist tankima hakanud ja seal peaks olema normaalne (vist?)..
Jõudu pole..
aga tule külla

vaatab siis ECU poole üle ja pakub midagi

hetkel üle vaakumilekke (pöörded umb. 1kkrpm kanti) ning lamda, pumba ei paku midagi

Tegelikult ma olen normaalne....
Jõudu pole..
#3MorzokMan wrote:Nonii.. viimastel päevadel on hakanud probleem tekkima. Foori alt minnes mõtlen küll, et hüvasti vellet ja seltsimehed, oli tore, kuid mina lähen. Tegelikkuses tuleb mootorist ainult hääl nagu liiguks kiiresti.
Bensiini halba kvaliteeti hetkel ei kahtlustaks, kuna olen viimasel ajal Statoilist tankima hakanud ja seal peaks olema normaalne (vist?)..
oli 164 midagi sarnast

valasin spirti paaki ja siis masin sooja

vana ja labane trikk aga aitas

liiga kiired ilmastiku vaheldumised vanadele masinatele ei sobi
Jõudu pole..
#4ts wrote:![]()
aga tule külla![]()
Ära hõiska nii julgelt miskit - see võib sulle halvasti lõppeda!!
Jõudu pole..
#5ts wrote:![]()
aga tule külla![]()
Ma tuleks ka siis

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Jõudu pole..
#6viimane kord , kui sai mu taga sõitsid, vaatasin jah, et na jõuetult liigud... ja pärast, kui purks oli käes, siis vabsee parkisid tänaval