Hoj
Huvitab hinnanguline kulu Alfa 155 2.0 16v hammasrihma vahetusega seoses (naised saunas rääkisid, et suurusjärk 5-6K). Kui sageli on soovitatav vahetada? (Samast allikast pärinev jutt 60K km). Kellel aega ja viitsimist ja ka know-how'd, olge lahked ja kommenteerige.
155 2.0 16v hoolduskulud
#2selle makaroniveski jõujaam peaks olema sama TS mis 156-l ehk siis tõesti iga 60 000km takka hädasti vaja vahetada:
Hammasrihm
Juhtrull
Pingutusrull
Balanssiiri rihm
Balanssiiri rull
lisaks samal ajal:
Õlifilter
Õli
Pidurivedelik
Salongifilter
EDU!
PS! mõni nutikas lutikas võiks ka sõna võtta
Hammasrihm
Juhtrull
Pingutusrull
Balanssiiri rihm
Balanssiiri rull
lisaks samal ajal:
Õlifilter
Õli
Pidurivedelik
Salongifilter
EDU!
PS! mõni nutikas lutikas võiks ka sõna võtta

155 2.0 16v hoolduskulud
#3Kõige enam muret teeb just see rihmakomplekt, õli ja muud mädad tuleb niikuinii vahetada erinevate intervallidega.
Küsimus on ajendatud plaanist tuua Germaaniast lähiajal üks selline makaronivanker. Tean, et kodanik Kotkas oskaks seda teemat kommenteerida ja jään huviga ootama.
Küsimus on ajendatud plaanist tuua Germaaniast lähiajal üks selline makaronivanker. Tean, et kodanik Kotkas oskaks seda teemat kommenteerida ja jään huviga ootama.
155 2.0 16v hoolduskulud
#4no nt pingutusrull pole just kohustuslik vahetada-kui laager korras on-kuigi hea on kui vahetatakse, kuid ma küll ei usu et see mingi eriline kirves asi on.. hinnad siis: hammasrihm-377kr, HAMMASRIHMA PINGUTUSRULL-790kr, HAMMASRIHMA JUHTRULL-420kr-need on autoosad.ee hinnad ja nu lamerihma hind oleneb-KONDITSIONEERIGA 342kr ilma 182 kr-aga kui lihtsalt pikkuse järgi osta, siis saab ilmselt ka odavamalt. ja nu töö aeg nt 164 24v v6 mootoril 4 tundi-sellel oleks ilmselt veidi vähem. mina igaljuhul siin küll miskit kirvest ei leia, kõigil teistel autodel hinnad samalaadsed... ehk oli veidi abi...
õigetest kohtadest saab neid asju ka odavamalt ilmselt... 

155 2.0 16v hoolduskulud
#6spit, mäletad neid numbreid vä ? vot. just sellised kulud ongi.
Okei, nüüd kus ma petsi juures käin on veic mõistlikumad kuid sellegi poolest.

Okei, nüüd kus ma petsi juures käin on veic mõistlikumad kuid sellegi poolest.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.