M: Alfa 164 3.0 12V -90 [Müüdud]

135kW.

punane.

clarioni cd-makk, originaal kõlarid.

mootor ja veermik on täiesti korras, kõik el.lisad töötavad.

roostet ei ole.

rihmavahetuseni 30000 sõita, küünlad, filtrid, õlid (ka käigukasti ja roolivõimu), vända ja käikari simmerid, nukkade simmerid, puksid, sarniirid, rooliotsad, sidur, armatuuri pirnid, roolilati kaitsekummid, esiamortide kaitsekummid ja tugilaagrid, geneka harjad ja rihm, termostaat, temp. andur ja veel hunnik asju aasta jooksul vahetatud. õlid nädal tagasi.

18 000.-

üsna kiire!

56909668

mags.

Image

Image

Image

Image
Last edited by mags on 26 Apr 2006, 14:04, edited 2 times in total.

miskit muud silmapiiril 8)

EDIT: peeglite reguleerimisnupu mitteoimimise põhjus on pea 100% kindlusega oksüdeerunud pistik ( omad kogemused :wink: ), ning selle parandamine võtab tubli pool tundi :D
Tegelikult ma olen normaalne....

:shock: miks te oma alfasi müüte :?:

Mul on tunne et ma olen siis ainuke hull kes plaanib alfasi juurde osta :twisted:

Et päris OT ei tuleks siis omaltpoolt ütleks, et vaikne, hea minekuga ja ilus auto, vähemalt konkreetne ekseplaar :wink:

:lol:

ja miks arvad, et silmapiiril olev asi miskit teist märki kannab? eks mags selgitab lähemalt, kui asi selge 8)

muuseas panin teemaalgatajale ühe sõnumi teele aga see ei ole veel kohale jõudnud...
Tegelikult ma olen normaalne....

...ärge pagan õrritage oma müügikuulutustega, mul on parandamatu alfaostunälg koguaeg :) ...müüks kasvõi oma jalgratta ja teleka maha, et ühe vägilase juurde saaks peresse :)

...tegelt unistan GT(V) -de kollektsioonist, kaks juba olemas, nüüd pole enam pääsu, ikka rohkem ja rohkem ahnitseks neid...aargh :twisted:

...sorri et topikut reostan

nonii, auto on müügis siis selle kuu lõpuni. peale seda oman kahte alfat korraga ja teist keegi jääb korralikust 3.0 v6-st lihtsalt ilma. karistuseks.

nagu 15000 krooni on hind, auto24-s vaadatakse iga päev kuulutust 300-400 korda ja keegi isegi ei helista mitte??? mis ma teen valesti midagi või?

vist jah, ma üritan EESTIS müüa ALFAT.