Selespeed 156 süüde

Täna oli teist korda juba selline juhus(eelmine oli neljap), et panin võtme süütelukku ja tahtsin hakata käivitama, kuid võti ei liikunud üldse.nagu mingi lukk oleks peal

Tükk aega proovisin, võtsin võtme välja, igatepidi, ja siis üheltmaalt jälle liikus ilusti ja auto läks käima nagu 5 kopikat. Ma ei saaks nagu üldse aru, mis teema on :shock:

Selespeed 156 süüde

ja alfa pole ainus mis selliseid trikke teeb

suvel sai siin ühe töökaaslase Honda CRV ... lihtsalt käima pandud :P (juu ma siis kogematta rooli katsusin)

tüdruk oli muidugi ilgelt ära ehmatanud , et auto pees ja kust puksiiri saab ... ja mis üldse saab...

EDIT: enne kui auto ei käivitund 8)

ja Saabiga oli kah korra midagi analoogset ...
Last edited by spark on 19 Dec 2007, 19:07, edited 1 time in total.
Seitsekümmend Viis

Selespeed 156 süüde

kurat saad ühele jamale lahenduse, tekib teine

Nüüd siis selline värk, et hommikul autot käivitades teeb mootor mingit vastikut undavat häält, ja see kestab ikka üks oma 5-10 min, tundub nagu mootori soojenedes kaob ära

Ja avastasin , et rseistes kohapeal ja pöörates rooli, see kuramus ka undab hirmsalt, nagu oleks roolivõimus miski jama.

Elektrisüsteem n...b või mis teema o :cry:

Selespeed 156 süüde

roolivõimul kontrolli õli taset, kui on min peal siis kalla juurde lahkelt.

kui roolivõimu õli vanus on teadmata ja õli pruun, siis vaheta üldse välja.

enam ei mäleta mis värvi käis 156-le... vist punane.

Selespeed 156 süüde

5-10 min on palju, liigagi palju :roll:

pakuks, et kui õlitaset vaatad, siis ei näegi sealt midagi enam :roll:

omast kogemusest "vana õliga" -10 juures hakkas undama/kõrisema ning umbes nimuti pärast oli kadunud. -25 juures undas 1,5 min...

üldjoontes tasuks meie kliimas vurades kolme-nelja aastaga roolivõimu õli välja vahetada :wink: vastasel juhul kipub see hakkama pumpa ja latti näkitsema (ja usu või mitte aga... see raha, mida õlivahetuse eest maksad on kordades ja kordades väiksem, kui see mida pead muidu maksma hakkama)

:wink:

Vedelike pealt ei tasu Alfa puhul koonerdada (tegelikult ühegi auto puhul ei tasu) :)

Häid jõule (nüüd tead, mida jõuluvanalt soovida) :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Selespeed 156 süüde

Mul oli sarnane undamise jama 159-ga, küll mitte nii, et külma mootoriga, lihtsalt kiirendades hakkas undama. Kuigi roolivõimu õli oli natukene üle min taseme, siis peale 100 ml lisamist enam seda probleemi täheldanud ei ole. Nii et kontrolli see õlitase üle. Mina sain enda õli fakto autost, ei mäleta mis täpselt maksis aga vist oli midagi 100-200 eek liiter.