156 õõtsa puksid

E.T. wrote:pmst tundub, et on paras aeg hakaa oma mutrivõtmete ja garaazi peale mõtlema taas tõsisemalt.

:roll: ajalool on loll komme ennast korrata :mrgreen:

vene ajal oli igal autoomanikul garaaz ja korralik tööriistapark... mul näiteks on tööriistad olemas aga garaazini vist niipea ei jõua ( :twisted: kuna garaaz maksab samapalju kui auto, siis pigem muretseks autosid omale :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

156 õõtsa puksid

:lol: PERFORMA värk miski :lol:

kui ikka pead vastu kustuKUMM hammaste vahel ja tahad veel, siis oled see mees, keele autot öösiti pestakse (direktor vms...)

Aga tegelikult onjah asjalood sellised, et pauerfleks puksid peavad kaua vastu, hoiavad autot hästi teel ja on üldse ülihead asjad...

ainult, et sõita on nendega mööda lehmaradasid kuidagi raputav...

156 õõtsa puksid

Kas ma saan õigesti aru , et kui ma tahaks need pauafleksid autole külge monteerida siis targem oleks ka uued need metallist nn. kronsad orgunnida? Eeldatavasti tulevad need ka uute puksidega või mis?

156 õõtsa puksid

OK, nigu professori vastusest aru võib saada on ikkagi tegemist 'tõelise mehe' teemaga tunne+vastupidavus. Seega eelkõnelejale võiks öelda - metalli võib jätta samaks, pressides tõelise mehe materjali EPDMgummi asemele :twisted:

156 õõtsa puksid

kui autot rohkem siledal teel ja kiireks sõiduks kasutada siis pole sel pouerfleksil häda miskit...

aga kui logistad igapäevaselt, siis on üsna karm kogemus ;)

PS! nagu ütles dr TS siis osa vibratsioonist ja pisematest löökidest summutatakse muuhulgas puksides ;)

NB! minu meelest on alfa tehaseseadeski igapäevaseks logistamiseks üsna JÄIK auto ;)

156 õõtsa puksid

Oot oot. Puksimajandus vististi ei summuta suurt sittagi? EPDM versus polüuretaan on ikkagi täpsema tunde saamiseks? Kumm on kumm aga uretaan on selline tihke (suvestsuveninuppudega). Jäikus ja kustukummhammastevahele - amordidvedrudrehviprofiil? Ausõna, tahaks et professor avaldaks omi tehnilisi arusaamu asjadest :roll:

156 õõtsa puksid

ProhvessorOnVäsinud

ja spiraal(vedrud) trumpavad alati kummi üle :lol: :lol: :lol:

Ehk siis pauerpainduja...

on tegija koos reguleeritavate konide (vms) strattpaaridega (mitte stripperitega)

Kui liikur (ALFA) on ehitatud sõiduks (ALFA) ja mugandatud ka viimase piirini (LL 8) bowdown to respect), siis pn pauerfleksi pauer "on sait", muudel juhtudel onn tegemist hea tjuuninduskomponendiga.. (RÄ panisin sigapalju raha pauerfleksi alla)

WÖÖRD :roll: või midagi (parandagu palun kellel pauerfleksid olemas...)