NALJAKAD JUHTUMID

Proovik sellist teemat üles saada, nagu: KAS KELLEGIGA ON JUHTUNUD MIDAGI NALJAKAT ( lõppkokkuvõttes ) ALFA REMONTIMISEGA või HOOLDAMISEGA, et siis: ISE TEHTUD-HÄSTI TEHTUD! :lol:

ALUSTAMISEKS :lol: :

ALFA jamas ( kadus jõud ära jms. ) MIS VÄRK ON??? Lugesin foorumis igast värki.... OK! MEELDIB ise KAPOTITO all olla :lol: :lol: :lol:

OU EEE, vahetan küünlad ära! Värk lahti....... hmmmmm 8) SÜÜTEPOOLID.... Miks mõrad sees? Midagi liigutasin :? pooleks :lol:

Paar päeva ei sõitnud.....Leidsin NETIST + KEEGI soovitas foorumist venda kellel on kõiki! OSTSIN KOMPLEKTI ( süütepoolid+küünlajuhtmed) ÖELDI ET POES ON HINNAKS 8500 EEKU, JA ERALDI SÜÜTEPOOLI EI OLE VÕIMALIK OSTA, NII ET PAKUTI KOMPLEKTI 4000 EEKU EEST( süütepooli+kõik küünlajuhtmed) :evil: ........SITT JUTT!!!!

Sain kätte :lol: :lol: :lol: 2 SÜÜTEPOOLI PAKUVATEST OLID MÕRADEGA!

LAPPASIN SITTAST SITTA :twisted: ...... Järgmine päev läksin kogemata tuttava juurde romulasse, TULEMUS :lol: :lol: :lol: : ALFA OLEMAS, SÜÜTEPOOL= 500 eeku, kahjuks oli ainult 1 , ostsin ära,.... mõeldes 4000 eeku peale :twisted: :twisted: :twisted:

NÜÜD OSTSIN LÕPUKS VIIMASE P........ OLEVAT SÜÜTEPOOLI AUTOOSAD.EE st, F..K :twisted: mis maksis uuena 840 eeku!!!

JÄRGMINE :lol: :lol: :lol:

Lugesin õhukululugeja puhastusest :lol: :lol: OU EEEE! SAI PUHASTATUD..... ÜKS VALE LIIGUTUS :shock: mingi asi läks pooleks :lol: :lol: JÄLLE RAAAAAHAAAAAAA!

SAABI oma sobis, töötab!

Ja nüüd kõige naljakam :D

Tellisin küünlaid, ja seda sama süütepooli.... EEEEEEEEEE! Vahetan ära!

Ei oska komenteerida :shock: :shock: :shock: KRUVIKEERAJAGA KLAPIKAMBRI KAANE SISSE TEKKIS AUK :o :o :o

Õnneks tuttaval ROMULAS OLI 147, sain sealt 600 eeku eest :lol: :lol: :lol:

LÕPPTULEMUS:

KURADI F...ING TÖÖVEND keeras polti nii korralikult kinni........KEERAS KAAN KATKI :shock: :shock: :shock: MÕRA, õnneks mitte väga olulises kohas :x

NEETUS?????????????????

P.S: SORRY FOR MY BAD ESTONIAN

NALJAKAD JUHTUMID

tänapäeva materjaali kokkuhoiu juures pole eriti imestada midagi... :lol: mul endal kahjuks ei meenu täpseid asju, kuid on nähtud igasugu imelikke remondimeetodeid alfa 33 juures, kus võiks teha järelduse, et palun külastage mehhaanikut :lol: eriti kui oma mõistus peale ei hakka... üks sellistest variantidest on ise plekist tehtud rusikasuurune katalüsaator(suurem tükk vanast katalüsaatori elemendist väänatud plekitükki sisse ja kinni keevitatud-olen sellist andekust ka volkswageni juures kohand-ja auto müüdi maha kuna ta ei läind käima- ja ei käivitunud ennem kui sumpa sai alt lahti lastud.... :roll: kui veel mõni talent meenub siis panen kirja... :lol:

NALJAKAD JUHTUMID

Minu AR 156 suutis bensuluuk tanklas ära murduda.. Loomulikult oli sel hetkel ilge ilm..vihma sadas ja tuul oli u 100m/s ... :D Ma ikka tükk aega imestasin, et mida asja.. et mismoodi. Lähemal vaatlemisel selgus, et see on ilmselt valmistatud kuivatatud kohupiimast (väljend laenatud E.Tlt) nii, et pole ka ime... Kurvastama ei viitsinud hakata, pigem ajas asi naerma. Selline asi saab ainult Alfaga juhtuda.. Pressisin selle luugi kuidagi tagasi ja õnneks hoiab see pagana lukk teda kinni... ja elu läheb edasi. Sõitmist ei takista vabšee ... :D :D :D

NALJAKAD JUHTUMID

no piim on rohkem põhjaeuroopa teema tegelikkuses...

juu see luuk ikka tehtud mingist pitsapõhjast vms ;)

ja muide tamps... see kohupiima jutt oli su oma leiutis, millele ma naerupisarate kuivatamise vahele vaid takka kiitsin...

ja lisasin omi kogemusi, et külma talveilmaga pidi veidi võtmega hoogu andma luugile bensukas, et see avaneks ja mu oma 156 luugu servast oli kergeid "haihambaid" märgata...

NALJAKAD JUHTUMID

Oli siis minu Alfa ostupäev, sõitsime tankla vana omanikuga ja tema naisega. (müüdavas autos on reeglina kütust minimaalselt). Asi toimis feebruaris. Veereme tankla juurde, ronime välja, mees hõikab naisele, kes jäi salongi, et tee luuk lahti. Midagi ei juhtu. Mees palub. vajuta kõvemini nuppu peale. Bensuluuk ei reageeri. Mees sattub närvi, ah külmas ära, esimest korda, bla-bla-bla... Haaras mingi korteri võttid, mähis ümber taskurätikuga, hakkas kangutama luugi... Nüüd hakkan närveerima mina, tahtsin ikka terve tükkina autod osta. Ja kuna ma autodes (ja too aeg eriti alfades) jagan küllaltki vähe, pakkusin kõige lihtsama variandi: äkki peaks auto mootori seiskama (veebruar, naine salongis tahab ju sooja)... Ja nii lihtne see oligi- bensupaagi luuk ei avane töötava motoriga.

NALJAKAD JUHTUMID

nädalavahetusel kuulsin võrus sellist lugu :roll:

kaheksakümmnendatel ostis üks võru mees Alfa

ja kui ta seda sugulastele näitama läks hakkas üks vanem mees teda hoiatama. pojake see on ju Alfa Romeo see on ju ülemuste masin kas sa tahad siberisse minna.

NALJAKAD JUHTUMID

minu juhtumised haanjamaal:

alffa romeu - kuulnt ollin, nännu es ole mette.

ja mees käis ümber auto 3 tiiru... aupaklikult oma 2m distantsil.

sisse istuda ei soovinud ja ega teda tegelikkuses see auto ei huvitanudki rohkem, et ära nägi elusuuruses selle margi.

NALJAKAD JUHTUMID

See ei juhtunud küll minuga,kuid tuttav rääkis et ta kunagi hommikul tööle minnes oli hakkanud autot käivitama krat ei lähe tööle hakkas siis karpat uurima ja puurima kui järsku tuli meelde krat ma ju unustasin salalukku välja lükata :lol: :lol: .
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.