Pingviin oleks ellu jäänud kui juht oleks õigesti käitunud.
Mina ei usu, et vaba hooga on nii suur vahe, kas sõidad esi-, taga- või neliveolise autoga. See on ka peamiselt kaalujaotuses kinni.
Parandage mind.
SUVALINE PLÄMA
#827Anthrax wrote:Pingviin oleks ellu jäänud kui juht oleks õigesti käitunud.
"Õunõu, keegi on tee peal ees! Parem annan laba."

(Mitte, et Vicki sõita ei oska

SUVALINE PLÄMA
#828Minult lüsiti huvitav küsimus, küsijaks kasutaja nimega Matilda.
vol1:"Kui suur on karp ja alates kust algab kast?"
Vol2: "Kui kiiresti peab liikuma, et jalutamine muutub kõndimiseks?"
Mul jooksis juhe kokku = vähe õlut

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

SUVALINE PLÄMA
#829"My god! They killed Kenny! Bastards!" (c)Thema55 wrote:Penquiinil ei vedanud...E.T. wrote:et siis mis vedu
kellel kuidas veab
http://www.youtube.com/watch?v=YxG2M2Pc ... re=related
SUVALINE PLÄMA
#830kaalujaotuses peaks OooO olema peksupoisi rollis...
baier ja milano tuntud ˇparema käitumise poolest.
kuigi filmilõigul oli järjekord veidi segatud
baier ja milano tuntud ˇparema käitumise poolest.
kuigi filmilõigul oli järjekord veidi segatud

Last edited by E.T. on 30 Dec 2007, 02:44, edited 3 times in total.
SUVALINE PLÄMA
#831bnd wrote:Minult lüsiti huvitav küsimus, küsijaks kasutaja nimega Matilda.
Joo veini

1. Kui inimene (või 10 Liitrit vedelikku) sisse mahub, siis on kast
2. Kui tuul kõrvus vaikselt vihisema hakkab... jooksmine on siis, kui teised inimesed imelikult vaatama hakkavad

Tegelikult ma olen normaalne....
SUVALINE PLÄMA
#832ts wrote:1. Kui inimene (või 10 Liitrit vedelikku) sisse mahub, siis on kastbnd wrote:Minult lüsiti huvitav küsimus,
2. Kui tuul kõrvus vaikselt vihisema hakkab... jooksmine on siis, kui teised inimesed imelikult vaatama hakkavad
hmm.
igavikulised küsimused -
tase: algajad
küsimus 'olla, või mitte olla?'
küsija: prints taanist, spliin pluss raske lapsepõlv ja malmist mänguasjad.
tase: edasijõudnud
küsimus 'kas vedada köis majast pajuni või pajust majani?
küsija: karuisa lastesaatest, mõmmi aabits pluss kalkuleeritud põhjalikkus ka kiiret tegutsemist eeldavates olukordades. tark ei torma.
antud küsimuste vastused (õigekeelsussõnaraamat 2006):
karp 1. <20: karbi, .karpi>. ▪ Karp sigareid. Limuste klass karbid zool. Papist karp = papp+karp. Hoiu+, kinga+, konservi+, korjandus+, seebi+karp. Maja+karp (viimistlemata), vrd karp+maja nelinurkne lamekatusega maja. el: haru+, jaotus+, klemmi+karp. Austri+, teo+, konna+karp. zool: jõe+, järve+, oherd+, süda+karp. Karbi+kilu, +kompvek, +poole ‹-.poolme› zool. Karp+raud eh
kas't 1. <20: kas'ti, .kas'ti>. ▪ Kast = kasti+täis õlut. Papp+, vineer+kast. Auto+, kande+, keks+, kirja+, kõla+ (nt viiulil), käigu+ tehn, leier+, pakk+, pesa+, post+, prügi+, valimis+kast. Kasti+laud. Kast+ kastikujuline, nelinurkne: +lõks (väiksemate loomade püügiks), +mõrd kal, +taru aiand, +vanker. tehn: kast+valu, +valatis
Käimises peab edasiliikumine sammudes toimuma nii, et käija säilitab maapinnaga pideva kontakti. Sportlase eespool asuv jalg peab olema hetkel, kui see maapinda puudutab, kuni hetkeni, millal jalg täisnurga saavutab, põlvest sirge. jooks on määratletud kõnnakuna, mille puhul teatud hetkedel on mõlemad jalad maast lahti. (wikipedia eesti)
SUVALINE PLÄMA
#833seismine - mõlemad jalad on maapinnaga pidevas kontaktis...
aga lendaja? nagu jooksja aga pikemat aega puudub kontakt maaga?
aga lendaja? nagu jooksja aga pikemat aega puudub kontakt maaga?
SUVALINE PLÄMA
#834Jooksmise ja käimise vahe on jah defineeritud aga jalutamise ja käimise vahe?nicola wrote:Käimises peab edasiliikumine sammudes toimuma nii, et käija säilitab maapinnaga pideva kontakti. Sportlase eespool asuv jalg peab olema hetkel, kui see maapinda puudutab, kuni hetkeni, millal jalg täisnurga saavutab, põlvest sirge. jooks on määratletud kõnnakuna, mille puhul teatud hetkedel on mõlemad jalad maast lahti. (wikipedia eesti)
a.k.a Anthrax
SUVALINE PLÄMA
#836Ma pole kül 100% kaine, aga ma pakuks, et jalutamise ja käimisel pole mingit vahet 

SUVALINE PLÄMA
#837Käimine on nagu samatähenduslik kõndimisega. Jalutamine on aga lisaks liikumisviisile ka tegevus. Nagu täpsuslaskmine või pronokkimine. "Lähen jalutama" sisaldab endas kõndimist või käimist igaljuhul.
Olen kaine.
Olen kaine.
SUVALINE PLÄMA
#838Sa oled liiga vähe joonudLuman wrote:Ma pole kül 100% kaine, aga ma pakuks, et jalutamise ja käimisel pole mingit vahet

Ära riku lõbu ära

SUVALINE PLÄMA
#839Alkokontroll!
1.3 probmbilli
1.3 probmbilli
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
SUVALINE PLÄMA
#840K.Kotkas wrote:Alkokontroll!
1.3 probmbilli
Joodik! 0,4

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar