SUVALINE PLÄMA

starfild wrote:Käimine on nagu samatähenduslik kõndimisega. Jalutamine on aga lisaks liikumisviisile ka tegevus. Nagu täpsuslaskmine või pronokkimine. "Lähen jalutama" sisaldab endas kõndimist või käimist igaljuhul.

Olen kaine.

kõndides käima

käies jalutama

mingit vahet pole

roomates jalutada on sama

nagu ujudes kõndima

lihtne, mis siin keerulist saabki olla

alfatame roomates ratastel paljajalu

kõrbenud lumel

kustes pükstest mööda

siis möödaminejate jalutamise kõrvalekalle

on võrdne vastu jalutava

lummusradiaaniga mille ekvivalent

ei ole väiksem kui

0,823432 promilli 8) 8)

mott

SUVALINE PLÄMA

Anthrax wrote:Jooksmise ja käimise vahe on jah defineeritud aga jalutamise ja käimise vahe?

Hmm.. Minu arusaamisena on käimine selge suunaga.. ( Nt käi pe**e) kuid jalutamine on suunitluseta - tegevus omaette.

SUVALINE PLÄMA

tõepoolest pole ma iial kuulnud, et keegi soovitaks JALUTA P**SE :D

ehk siis eesmärgitu kõndimine e käimine on jalutamine?

SUVALINE PLÄMA

Täna öösel KANAL2

Dessert kõigile Chuck Norrise fännidele.

KOLM OSA MIA

Ärge unustage, sest on teada fakt, kus Chuck Norris eksis. See oli juhtunud siis, kui Chuck Norris arvas, et ta eksis.

Ja muudes uudistes,

Mr T hirmutas Maikel Jacsoni valgeks (Scared the black out of Mike)
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:tõepoolest pole ma iial kuulnud, et keegi soovitaks JALUTA P**SE :D

ehk siis eesmärgitu kõndimine e käimine on jalutamine?

nõu nõu nõu

Eesmärgitu kõndimine on Tšillimine... (mina siiani arvasin, et see on kokkamine, kuid...)

Tšillimine= (mitte tsilli valimistamine, vaid Viru keskuses rahaga hängimine on Tšillimine... kui raha pole, siis hängitakse...)

Seega Virutamine... aja veetmine Viru keskuses :? ja jalutamine= inimestelt jalgade alt ära löömine :shock: (stiilis... Kui mina ükskord vanaks saan, siis tulen ja hakkan Sult jalutuskeppi alt ära lööma ning naeran :lol: nagu hernes... kes on iseenesest Hermese väike vend, kelle sandaalidel on väikesed tiivakesed... nagu oolweiz... ma tahaks mesilatseda wizjuu... nagu käjenduda... nagu GSM... nagu Viru keskuses, kus igal korusel on levi... nagu hängida, Tšilllida... PRGU :shock: MarX ruulib :lol: ja eriti põhjus tagajärg seose osas... Siinkohal tahaks tervitada seda AurorA TUNNIMEEST, kes juhulikult arvas, et üks klõmakas viina on kogu seda 70 aasta pikkust kammi väärt :lol:

oi ma olen osav onju :oops: (oops ai didit egein- OT@ot teema... nagu LL juba :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

GOD DAMN, mõni mees on sama kõva auru all, kui mina
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

võttes eeltoodud tõlkeloogikat aluseks palun ma dr TS abi järgneva 4 sõna tõlkes.

VALGUSTI

VALGUSTAMINE

PIHUSTI

PIHUSTAMINE

täna viru keskuses vaatas mind 6 paari solvunud ja ähmis vihaseid silmi, kui möödudes naiselt küsisin, et mis need tolgused siis teevad küll kui keskus kinni pannakse, lähevad ilmselt igaüks vanemate juurde koju tagasi... ja naine selle peale siiralt naerma hakkas... - hängimine mai äss!!![/b]

SUVALINE PLÄMA

Kas tšillimise ja hängimise vahe polnud hoopis selles, et ühe puhul on kurikas põues? Või oli see ainult Koplis nii?

SUVALINE PLÄMA

täna arutasime, et homseks peoks on tina vaja. Ma soovitasin koplisse minna, seal antakse :)

SUVALINE PLÄMA

[quote="E.T."]võttes eeltoodud tõlkeloogikat aluseks palun ma dr TS abi järgneva 4 sõna tõlkes.

VALGUSTI

VALGUSTAMINE

VALGUTAMINE

PIHUSTI

PIHUSTAMINE

PIHKLEMINE

SUVALINE PLÄMA

K.Kotkas wrote:GOD DAMN, mõni mees on sama kõva auru all, kui mina

Kas see tähendas seda, et sa said aru, mis ta rääkis?

Kas palju kitsendada, või kitse paljundada?
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

MA see eest ei saa enam midagi aru,mis siin viimase paari tunni jooksul on kirjutatud :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

Anthrax wrote:
K.Kotkas wrote:GOD DAMN, mõni mees on sama kõva auru all, kui mina
Kas see tähendas seda, et sa said aru, mis ta rääkis?

Kas palju kitsendada, või kitse paljundada?

:lol: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.