Alpinist wrote:Miks sa seda arvad, et ei sobi`?
Autoks VW Scirocco MK2 millele see hakkab sobima

Mul just vaja Risti mootorit ja Alfal on see olemas! VW kasutab oma suuremate kubatuuridega mootoritel piki asetust! Või siis VR6 mis on ka risti aga see mootor ei meeldi mulle!
TS küsimus sulle: Kas 3.0 V6 masinale on olemas 4wd kasti ja mis süsteemi see kasutab (Haldex)?
Seda, et.. Sciroccole mahub ideaalis see mootor peale vaid istmete taha
või siis poolemeetrise skoobiga

vms
Mis nelivedu puudutab, siis AR 24V oli saadaval neliveolisena... 164Q4 nimeks... Ja ei mingit haldexit
Viscomatic (steyr-puch: veosjõud terve ämbritäie andurite najal 0-100-0% olenemata sillast jne)+ 6käiguline Getrag + LSD ees ja torsen tagasillas... (kurat kus see on ikka lahe aretis

ma kohe ostaks neid mitu tükki)
Sciroccole see konstruktsioon igatahes peale ei mahu... ja Viscomaticut tõenäoliselt Sa ise samuti ehitada ei kavatse... Seal on asju, millest sa tõenäoliselt kuulnudki pole
Sciroccole on väga Bro variant puhuriga VR6-> sobib hästi ja hoolimata oma poolhaigest konstruktsioonist liigutab ka suht jõuliselt (Corrado näitel tundus nagu jõudu oleks rohkemgi, kui lubatud

)
Muuseas-> üldse mitte paha pärast aga ristsugutamine on nagu rohkem VAG teema, seega otsi omale 2,2R5 (20V) koos kogu ülejäänud kamaga

soovitatavalt eelviimase 200Avant kere peal ja hakka sellega tulistama
Ts@ raskelt fännab OOOO 2,2 R5 mootorit (espetsiaalselt sigari peal)
P.S. Jah-> Kuulsite õigesti Ts päriselt kah fännab OOOO teatud sõidukeid

õnneks aga ei ole plaanis enne midagi soetada, kui audiklubi "eliit" (loe: idiootlikud nolgid, kellele BMW pidamine liiga kallis on jms) lõpetab sigatsemise-> olles mingitel ajahetkedel ka OOOO toimetamist nautinud (kuubik-quattrokupee ning 90 ja loomalikult ka R5 sigarid-> nii fööniga, kui ilma ) näeksin hea meelega ka sinna tekkimas samasugust seltskonda, kui Alfade ja Saabide ümber

Tegelikult ma olen normaalne....