Logo

ma olen 99% kindel et Alfa Romeo stiiliraamatust me sellist ei leia... seega puudub ka sügavam seos analüüsida kõnealuse objekti najal Alfa Romeo logo komponente.

mina näen:

on väline kontuur ümber kohvioa motiivi mis on kaunistet soome lipu elementide ja ussjätkega...

Juhla Mokka uus logo?

Logo

E.T. wrote:ma olen 99% kindel et Alfa Romeo stiiliraamatust me sellist ei leia... seega puudub ka sügavam seos analüüsida kõnealuse objekti najal Alfa Romeo logo komponente.

mina näen:
on väline kontuur ümber kohvioa motiivi mis on kaunistet soome lipu elementide ja ussjätkega...

Juhla Mokka uus logo?

kalameestele mõeldud vihmaussi pakendi etikett :roll:

Logo

deuce wrote:siin peaks olema alfa logod läbi aegade

::pilt::

nagu näha ussimadu on viimasel

logol lühemaks ja paksemaks

muutunud :evil:

ja seda kõike meie raha eest :evil:

nõuan igatahes pikemat ussi :P

tähtis pole ju tegelt kui pikk

pääasi, et suur oleks 8)

Logo

Alfa Romeo 33 wrote:Aga aga kellega siis tegu on? :oops:

Tegu jah minu kunagise loominguga. Kuna php jms. värki eriti ei valda, pole aega ja pole viitsinud selgeks teha siis lehe areng ka toppama jäänud.

Ja kellelegi pole keelatud alati parem ja ilusam teha!
Alfaholic since 1997

Logo

Giuseppe wrote:
Tegu jah minu kunagise loominguga. Kuna php jms. värki eriti ei valda, pole aega ja pole viitsinud selgeks teha siis lehe areng ka toppama jäänud.

Kuid mis sel lehel siis koledat on? :oops:

Minu arust jumala norm leht,välja arvatud see,et kirjas on Orazio Satta Puliga kui peaks olema Orazio Satta Puglia :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Logo

Giuseppe wrote:

ei tasu nii tagasihoidlik olla

teha on alati raskem kui

arvustada 8)

pol sellel lehel häda midagi 8)

Logo

inz164 wrote:
Giuseppe wrote:

ei tasu nii tagasihoidlik olla
teha on alati raskem kui
arvustada 8)
pol sellel lehel häda midagi 8)

Sama siin minu arust pole sel lehel häda midagi jumala normaalselt välja tulnud,ning jutt tundub ka päris normaalne :roll: .
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.