Parkimine

siis ilmub neid ... tuhandeid
Image

ja siis muid silte ( http://www.nostalgiashop.fi/kauppa/inde ... 8dc193e89b ) ning peale seda algab väiksemat sorti vägivald...

kinni parkimine

võtmega kriipimine

uksega toksamine

kuidagi haige tundub tooteeelistuste pärast lamedaks muutuda ...

mina mahub endiselt ka vana roostes opeliga kõrvuti parkima...

ma jaksan ka minuti kõndida...

tegelikkuses käin tööl üldse jala, lihtsalt see 1,5km oleks autoga kuidagi enese jaoks veider sõita...

PS! kui alfa romeo klubi oleks toimiv v kui klubil oleks oma ruumid kuskil ja selle ees parkimiskohad, siis oleks asjas stiili... selline härrasmeeste värk, sõidad OMA kohale, lähed klubisse tähtsaid asju arutama kamina ette, klaasike mõnda peenekoleist jooki... käsitsirullitud sigaret aromaatsest tubakast, kaminatuli... HEA seltskond...

Parkimine

PS! kui alfa romeo klubi oleks toimiv v kui klubil oleks oma ruumid kuskil ja selle ees parkimiskohad, siis oleks asjas stiili... selline härrasmeeste värk, sõidad OMA kohale, lähed klubisse tähtsaid asju arutama kamina ette, klaasike mõnda peenekoleist jooki... käsitsirullitud sigaret aromaatsest tubakast, kaminatuli... HEA seltskond...[/quote]

lahe 8) seda teemat peab arendama 8) 8) 8) 8)

ma juba kujutasin endale mingi variandi ette 8)

kogu värk 8) 8) super 8) 8)

Parkimine

aga mul on hea meel et deuce on reanimeerunud taas :)

või ma siis väga loodan, et legend on taas elule pöördumas.

klubiasju on aastaid arutatud... seni on see puhas teooria ja MITTE MIDAGI ei ole ellu jõudnud... :(

ilmselt osalt selleks, et puudub selge ettekujutus, miks klubi luua üldse on tarvis... st puudub VISIOON...

nii, et lugupeetud eelkõneleja teeks ära suure töö ki ta visoooni suudaks luua.

Parkimine

Selliseid märke oleks küll vaja, olen küll alati kasutanud paralleelse parkimise võimalust, kui see on, või siis lihtsalt kuskile kõige kaugemale parkla nurka auto pannud, et natuke tervisesporti ka teha saaks, aga eile peale autolt sopakihi mahapesemist avastasin, et keegi on kuskil suutnud ikkagi terve juhi poolse tagumise otsa suutnud ära rihtida. Ühesõnaga vajavad värvimist nii tiib ja stange, ning ka veljega tuleb midagi ette võtta. :evil:

Parkimine

kui teemat edasi arendada siis võiks iga kaubanduskeskuse parkimisplats

oleks sektsioonideks jagatud, igale margile oleks oma ala :D See eksperiment oleks päris huvitav vaadata kuidas bemmi vennikesed oma ala jagaksid

Parkimine

mu tarbesõidukile ilmus 2 aasta jooksul esimene täke...

st tuli pestes välja... keegi oli uksega muljunud punased kriimud juhipoolsele tagauksele... nagu miski toores liha paistab nüüd keset hõbedast...

värvida ei kavatse... katsun kevadel välja poleerida... (väike lootus on punane kätte saada... siis jääb lihtsalt keskmise sügavusega värvikahjustus)

kaubandus jms keskustes peaks parkla olema minu arust pigem kogemuse ja intellekti järele jagatud...

Parkimine

just" peaks " (tingivas kõnekäänus on õige)olema kogemuse ja intellekti järgi prakimine

aga praktika näitab, et asi ei käi kahjuks nii ikka ollakse nagu metslased :wink:

Parkimine

ühiskond tervikuna on üsna metsik alles ju...

vaata neid morne nägusid tänaval...

natuke postsovjeeti vürtsitatuna pangalaenu v täitumata unistustega ja saamegi enesessetõmbunud ja üsna argliku (enesekaitseks agressiivse) käitumise.

lihtne ju...

pole mõtet pahandada...

kuigi supermarket peaks olema mainstream, st turvaline ja perekeskne... kahjuks lööb parklas ikka metslane välja... olelusvõitlus...

PS! mis seal salata, eks ma tunnen ka vahel heameelt kui mõne tõmbleja saan "karpi" sõita ... :(

NB! siiski kutsun üles olema ise eeskujulik liikleja... ehk suudame ületada kriitilise massi kunagi ja saavutada rahulikuma elu rooli taga?

Parkimine

NB! siiski kutsun üles olema ise eeskujulik liikleja... ehk suudame ületada kriitilise massi kunagi ja saavutada rahulikuma elu rooli taga?

:!: Mina ühineksin selle üleskusega :!: .

Täna hommikul u kell 8.00 Tallinn-Pärnu mnt.-l seal kükita Grilli juures jäi laupkokkupõrkest puud ehk sekund... Kui üks hull oma f...ing diisel universaal ford escordil hüppas rekka tagant välja möödumismanöövrit tegema ja ei näinud vastu tulevat autot...(sõiduriist oli vist nii vingu täis, et juht oli uimane, kuna mina tema taga sõites juba olin uimaseks jäämas... krt kus see käru suitses). Ma jõudsin juba peaaegu 112 valida, aga õnneks... jõudis ta oma suunavööndisse tagasi...

Seda tahaks teada, mis sellel inimolendil (seda, et ta oli inimolend, oletan tema liiklusmaneerist... keegi teine ju nii ei teeks!?) mõtteis oli :?:

Parkimine

Eile hommiku poole oleks sõitnud üks Audi 80 piloot Luise tn mu auto esiotsa ära :evil: .Sõitsin teises reas kui äkki seal Luise tn sisenedes tegi järsu liigutuse minu auto suunas noor Audinaut kuid õnneks sai kuidagi eest tõmmatud ots ja midagi hullemat ei juhtunud :evil:.Veelkord vabandades,ning luban et enam ei kasuta ebatsensuurseid sõnu :!: :oops:
Last edited by Alfa Romeo 33 on 04 Jan 2008, 19:59, edited 3 times in total.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Parkimine

lugupeetud hr alfaromeo 33

kuna on äärmiselt madal tõenäosus, et väärkoheldud autoomanikke terroriseerinud kodanikud siia satuks lugema vihameelsusest kantud postitusi, siis palun kasuta oma meeleavaldustes siiski tsenseeritud kõnepruuki (usu, enamik meist teab kõiki neid ebatsensuurseid sõnu ja enamgi veel...).

eelmainitud postitus ei tee muud kui mürgitab meie päeva ju :(

mõistmisele lootma jäädes,

Erki

Parkimine

Eks neid andekaid juhte leiab igapäevaselt, eks vahel juhtub, et saab isegi liikluses mingi lollusega hakkama, nii et tükk aega peale juhtunut tänad jumalat teise juhi hea reaktsiooni eest.