muuseas: viimane prooviauto pani mind küll 166-t unustama korrax-gtv 3.0 v6

klv wrote:no nii. tere siis ka kõik alfalased!olen siin foorumis alles suht uus kasutaja aga enamus teemasid olen jõudnud läbi sirvida- ja sellel on ka nati põhjust. nimelt olen ma oma uue auto otsimise ristiretkel jõudnud alfani ja kui hästi läheb siis siia ma ka jään
kui olete kuskil näinud mõnda alfat lahtiste akendega ringi kupatamas roolis mingi totaka naeratusega tüüp kõrvad tuules lehvimas nagu labradoril - siis see olen mina kes jälle mõnda proovisõitu teeb.
nii et siin on teile harukordne võimalus
eest teedele üks alfist juurde saada-millex ei pea tegema midagi muud kui panema siia kirja oma väikse topi: kolm head ja kolm halba alfa romeost. eriti huvitab mind 166. ja kõik muu tark jutt mis selle autoga seondub ja mis ostmisel valida aitax. tänan kõiki kes vastata viitsivad juba ette.
muuseas: viimane prooviauto pani mind küll 166-t unustama korrax-gtv 3.0 v6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alfa Romeo 33 wrote:Päris kena masin,isiklikult mu lemmik on AR 33,ning siis järgneb AR 166 kuid see tundub kuidagi odav võrreldes teiste AR 166-tega,ning wtf is esiklaasi soojendus![]()
inz164 wrote:järsku nagu fordil ja mersul traadid seesAlfa Romeo 33 wrote:Päris kena masin,isiklikult mu lemmik on AR 33,ning siis järgneb AR 166 kuid see tundub kuidagi odav võrreldes teiste AR 166-tega,ning wtf is esiklaasi soojendus![]()
Alfa Romeo 33 wrote:Pildi peal traate ju näha pole tavaliselt need ikka punast värvi nagu Chrysler Voyagerilinz164 wrote:järsku nagu fordil ja mersul traadid seesAlfa Romeo 33 wrote:Päris kena masin,isiklikult mu lemmik on AR 33,ning siis järgneb AR 166 kuid see tundub kuidagi odav võrreldes teiste AR 166-tega,ning wtf is esiklaasi soojendus![]()
![]()
Varsti saab aasta, kui oman 166-t. Elektriprobleemidest oli ja jäi pagasiluuk ja juhiakna el.tõstuk. Veermikus alustasin teise õõtshoovade vahetuse ringi.klv wrote:elektrisüsteem pidi tal küll külmaga vahest jamama -kellel kustub displei ära kellel läheb lukustus lolliks mõnel kaob äkki käivitusvõime ära- niipalju olen ma erinevatest foorumitest välja noppinud. enne kui mõni põrunud bemmimees jälle kuskil segast paneb
![]()
kuda mudu tehnika vastu peab? ma mõtlen just mootorit ja juht elektroonikat? siis just see kaheliitrine oli vist mingi114 kw? sest auto24 on üks selline müügis hetkel ja väga odavalt? äkki keegi koguni teab seda autot või ajalugu.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
ja üks asi veel: see kassetikaskas selle asemel cd id pakutud?
täname.