Netis varuosade saitidel sobrades leidsin ühe sellise huvitava saidi: http://www.bliauto.ee/varuosad.php
Leidke, saidilt üks huvitav ebakõla, mis näitab, et Alfa Romeo on ikka ilus auto...
Huvitav varuosade sait...
aga see on ju ka selge

muuseas 916 figureerib tihtipeale igasugustel mitte alfateemaliste tükikeste müümisel (näiteks All-Ride tjuuning v6, v8 ja V12 kirja pakil

Tegelikult ma olen normaalne....
#3Mingid rehviärikad (ei mäleta enam millised) kasutasid ühes postimehe reklaamis GT-d. Krt kuskil täitsa eesti reklaamis nägin veel, no ei tule enam meelde kus.
Aga muidu on päris hea alfa pilt panna taustaks saidile, mis AR osadega ei tegele....
järelikult on siis tõesti ilus auto.
Aga muidu on päris hea alfa pilt panna taustaks saidile, mis AR osadega ei tegele....
järelikult on siis tõesti ilus auto.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#4eino
muidu igavene ikaldus millega tegeleda ei taha...
aga kui vaja imidzit haipida siis on küll sobilik pildile sääda...
ma olen enam kui veendunud seejuures, et tegemist on lisaks kõigele veebist varastatud pildiga...
muidu igavene ikaldus millega tegeleda ei taha...
aga kui vaja imidzit haipida siis on küll sobilik pildile sääda...
ma olen enam kui veendunud seejuures, et tegemist on lisaks kõigele veebist varastatud pildiga...
#5...mingis printreklaamis oli autodelta sportwagon võetud, pool autot oli halliks tehtud ja pool oli punane... siis vist mingi tekst, et eristu hallist massist ja mingi kõvem velg oli ette pandud... midagi sellist
...mul see originaalpilt isegi olemas kusagil

#7See oli vist miskite valuvelgede reklaam? Läbi udu mäletan.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#9JA ka üks kinnisvara firma oli oma varsti valmiva maja juurde paigutanud joonistatud kujul, kuidas su autod võiks paikneda seal. Üks neist oli Alfa. 147, kui ma ei eksi. Loooomulikult ei leia ma seda praegu üles enam
Aga nii oli.

#10Sai ka detsembris Auto24 lehte uuritud,ning mis ma näen kui keeran eelviimase lehe,Alfa oma täies hiilguses vaatab mulle vastu rehvi reklaamis,ning selleks firmaks oli vist Pirelli 

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.