156 istmekatete eemaldamine
#1Kas 156 momo nahast istmekatted on eemaldatavad? Nimelt sooviks panna integreeritavaid istmesoojendusi.

kawat wrote:Kas 156 momo nahast istmekatted on eemaldatavad? Nimelt sooviks panna integreeritavaid istmesoojendusi.
 kui ei ole originaalis peal siis ma ei soovitaks neid istmekatteid puutuma hakata,sest ise ei pane sa neid kunagi paika nii nagu nad olid
 kui ei ole originaalis peal siis ma ei soovitaks neid istmekatteid puutuma hakata,sest ise ei pane sa neid kunagi paika nii nagu nad olid 
 Tagumikualune veel kuidagi aga nimmekoht on veel tükk-tükk aega külm ja see ei ole seljavalude ennetamisena sugugi hea võte...
 Tagumikualune veel kuidagi aga nimmekoht on veel tükk-tükk aega külm ja see ei ole seljavalude ennetamisena sugugi hea võte...Alfa Romeo 33 wrote:mis see annab,mul küll vahet ei ole kas on istmesoojendus sees või ei ole,ning ennem soojeneb tagumik üles kui istmesoojendus tööle hakkab vähemalt mul on küll nii
cyber wrote:jajah... tead nahkistme peal on üsna külm -15-ga... ja mittetöötava istmesoojendusega üsna pikalt kohe. Usu mind ma siin viimaste päevade jooksul olen korduvalt proovinud..Tagumikualune veel kuidagi aga nimmekoht on veel tükk-tükk aega külm ja see ei ole seljavalude ennetamisena sugugi hea võte...
Alfa Romeo 33 wrote:mis see annab,mul küll vahet ei ole kas on istmesoojendus sees või ei ole,ning ennem soojeneb tagumik üles kui istmesoojendus tööle hakkab vähemalt mul on küll nii
 ,kuid kas istmesoojendus nahast üldse läbi võtab?
 ,kuid kas istmesoojendus nahast üldse läbi võtab? 
 Kuid jah, tegu on "väheke" kallima lahendusega, nii umbes 20k (kui kaabel seinas ehk elektriga, siis on ka 5k'ga läbi aetud).
 Kuid jah, tegu on "väheke" kallima lahendusega, nii umbes 20k (kui kaabel seinas ehk elektriga, siis on ka 5k'ga läbi aetud).Return to “Tehnilised probleemid”