Alfamüüjad

Vaatasin auto24 Alfasid ja leidsin müügis ühe hõbedase diisel 156 Sportwagoni. Ja kui ma selle müüja lahtrini jõudsin, siis tundud see nimi ja tel nr kuidgi tuttavad. Õnneks oli mul alles kuulutus, mille järgi endale Alfa ostsin... arvake ära, kas oli sama mees :?: Oli. Ostsin oma auto u 2 kuud tagasi ja siis ei jäänud kutist küll mulje, nagu oleks mingi alfainime... Aga nüüd müüb juba järgmist pea samasugust autot. Veider :? Kust ta neid huvitav võtab :?:

Saadan talle meili ja küsin 8)

Alfamüüjad

timmi wrote:Vaatasin auto24 Alfasid ja leidsin müügis ühe hõbedase diisel 156 Sportwagoni. Ja kui ma selle müüja lahtrini jõudsin, siis tundud see nimi ja tel nr kuidgi tuttavad. Õnneks oli mul alles kuulutus, mille järgi endale Alfa ostsin... arvake ära, kas oli sama mees :?: Oli. Ostsin oma auto u 2 kuud tagasi ja siis ei jäänud kutist küll mulje, nagu oleks mingi alfainime... Aga nüüd müüb juba järgmist pea samasugust autot. Veider :? Kust ta neid huvitav võtab :?:

Saadan talle meili ja küsin 8)

vaatasin sama kuulutust ja tundus samuti kahtlane :evil:

rohkem selle masinaga ei tegelenud

on teada tõte see, et mis esmamuljel tundub vähegi kahtlane

siis nii ka see kipub olema :evil:

hea küsimus, kust ta neid võtab :?:

Alfamüüjad

No on alles sell. Mina saadan talle ilusa meili mõningate küsimustega ja tema :!: ei võta vaevaks vastata. Nu helistama ma talle ei hakka, seega kardan, et küsimusele mingit vastust ei saa :(

Igatahes nael kummi kõigile autujuhtidele - eelkõige Alfistidele 8)

Alfamüüjad

arvata on, et mees jätab vastamata :P

Aga tegelikult... kogemused ütlevad, et Alfat küll ei tasu osta, mis on eestis müügiplatsis ja kuskilt "saksamaalt" toodud. Kuulus Jano on mulle rääkinud nüüdseks juba mitu juhtumit, mis mootoreid ta on pidanud remontima. Tüüpiline juhtum, saksast toodud ja alguses käis hästi ning mingi hetk jooksis mootor kokku. Oli tehtud kuskil türklaste juures mootoriremont ja mingid valed saaled sisse ratsitud vms...

ühesõnaga ei ole neil masinatel läbisõit õige ja suure tõenäosusega on neil mingi viga... on siis pauku pannud või mootoris vms mingi kallimat sorti viga.

Pigem tasub osta eestist mingi avariiline (mis on ka eestis sõitnud), kui saksast "ühe omaniku" masin, sest eestist on ka ajalugu lihtsamini kontrollitav ja pole mingit skämmi tehtud hoolduspaberitega.

Alfamüüjad

seda kõike lugedes

tuli meelde üks ajaloohõnguline lugu 8)

pärast sõda toodi kodumaale trofeena AR

kuna tooja oli entusiast siis saaled valas ise 8)

sõjajärgsel ajal oli ainult selle masinaga võimalik

sõita kiirusel 150 km/h 8) 8) 8)

miks valas punaväelasest alfist ise saaled :?:

aga selle pärast, et siis oli kasutuses vaid 1 õli

AUTOOL :lol:

sellega sõitsid kõik, nii allveelaevad kui ka mootorattad 8)

tegelen selle isendi säilmete luuramisega

infot on vähe aga uurimine käib 8)

inimeste rumalus ja kasuahnus, ületavad kohati

igasugu piire :twisted: :twisted: :twisted:

kui midagi vähe uurid siis keegi arvab kohe, et tema

valduses võib olla midagi üli hindamatut :twisted:

lihtsalt tehakse end huvitavaks :evil:

kus juures saalede vahetus võttis vilunud punaalfistil aega

kuulduste kohaselt, alla tunni. 8) 8)

niipalju siis salakirgedest :)

Alfamüüjad

inz164 wrote:pärast sõda toodi kodumaale trofeena AR

KLÕNKS :shock:

See siis ikkagi tõele vastab :?

OMFG :shock:

Tegelikult pole küll 100% kindel, kuid räägitavat, et 6C2300 olla kuskil ehk siiski veel peidus (tükkidena kuuris :? )

Ongi siis nii või?

P.S. Kui huvitab, siis 6C2300 oli ennesõjaaegsetest Ar-idest kõige masstoodanguhõngulisem :mrgreen: Ehk siis 1611 autot, ainsana ületas seda 6C1750 2259 sõidukiga

P.P.S. Unistada ju võib :roll: Ehk on siiski 8C2300 :roll: (188 sõidukit) või suisa 2900 (41)... lugulaul unistamiseks siis selline, et 6C sai võimsaima mootorina enne sõda 90hj, milleks kardetavasti siiski ei piisa tolleaegse tehnika najal 150km/h saavutamiseks... 8C said kõik kompressorid, ning nende võimsus algas 135 hj pealt...
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfamüüjad

ts wrote:
inz164 wrote:pärast sõda toodi kodumaale trofeena AR

KLÕNKS :shock:

See siis ikkagi tõele vastab :?

OMFG :shock:

Tegelikult pole küll 100% kindel, kuid räägitavat, et 6C2300 olla kuskil ehk siiski veel peidus (tükkidena kuuris :? )

Ongi siis nii või?

See on väga uus info minu jaoks

alles 19 dets sain vihje ja võimaliku asukoha

salvestus jutuajamisest aitab üht-teist kaasa

omanik on surnud 5 a tagasi

vanamees kes rääkis on ise 85 a vana

ja kohtus kadunukesega 7 a tagasi

siis olevat veel alles olnud

praegusest ajast midagi ei tea

jaanuaris lähen edasi toimetama 8)

Alfamüüjad

8) 8) 8) 8)

Edu ja hoia siis kõiki ilusti kursis 8)

EDIT: 19 detsember :roll: see on ju see päev, kui Alfanatico viimati foorumis käis :lol: Nii kurb, et Ta nüüd seda kõike ei tea :lol:

Alfamüüjad

E.T. wrote:19 veebruar ilmub välja teatega, et leidis omale uue hoolealuse ;)

2300 Monsa :roll: :mrgreen:

ja kõik teised peavad ainsast ALFA-st Eestis suu puhtaks pühkima...

Õnneks on meil aga veel mõned ALFad (101-102-105-115-116-162-90x ) ja veel rohkem ALfasid (164-167-93x) ja terve pinu Alfasid (ect...)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alfamüüjad

Sain minagi väikese õppetunni, et kõik auto aia müüjad pole oma autode müümisel piisavalt pädevad :evil: seda enam et nad ei suuda omavahel kokku leppida mida nad kliendile valetama peavad :oops:

Käisin siis 2-he nädalase intervalliga samas autoaias mõlemal korral olid erinevad müüjad, aga sama auto. Vead olid mõlemal nädalal ka samad aga müüjad rääkisid nagu kahest erinevast autost.

Lõpuks tuli nende jutust välja selline tõde, kui auto on kasutatud siis ta väljanägemine võib olla nagu lepatriinul ja mölkis olla nagu vana supi kastrul. :x Mootori korrasolekust ei saa rääkidagi :?: Küsisin et kas siis saaks hinda kuidagi sobivamaks painutada selle peale öeldi mine turule :!: Nõnda mul auto ostmata jäigi.

Selles autoaias asub Tartumaal vist kõige rohkem alfasid :wink:

Alfamüüjad

Autoaia müüjad kahjuks tihtipeale müüdava kauba osas on sama pädevad, kui Selveri kassapidajad :roll:

võtavad raha vastu ja kõik

Ah jaa-> kasutatud tähendab kasutatud, mitte p%¤##es :lol:

Jutt siis punasest 16V Super 155-st?