Probleem selles , et mootoril tugev vibratsioon( külma ja sooja mootoriga)
ja mootori sound ka veits teravalt lärmakas(summuti ja sukk on terved)
auto sõitnud alla sajatuhande ning rihma ja rullikute vahetus tulemusi ei andnud.
Ehk oskab keegi aidata.
Alfa 166 mootoril tugev vibra sees (2.0 Tspark)
#2paneme uued mootoripadjad
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
#3K.Kotkas wrote:paneme uued mootoripadjad
hea mõte

kas kuidagi kahtlane ei tundu see 100000 ls
mind hämmastab igatahes

#4K.Kotkas wrote:paneme uued mootoripadjad
Nod.
Aga kuniks vahetamiseni jõuad, soovitan probleemi mõistlikult kasutada: mina teen näiteks tühikäigul endale tasuta vibromassaaži igal hommikul

I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#5zakalwe wrote:Nod.K.Kotkas wrote:paneme uued mootoripadjad
Aga kuniks vahetamiseni jõuad, soovitan probleemi mõistlikult kasutada: mina teen näiteks tühikäigul endale tasuta vibromassaaži igal hommikul
Õiges pööretevahemikus on käigukang tütarlaste rõõm?

#6MorzokMan wrote:Õiges pööretevahemikus on käigukang tütarlaste rõõm?
Oh, jäägem nüüd ikka viisakuse piiridesse. Ilus oleks hoopis hoiatada, et pideva tugeva vibratsiooni tagajärjel võib inimest tabada traktoristide kutsehaigus, seljaradikuliit siis.
Eniveis: vaheta mootoripadjad ära.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#7MorzokMan wrote:Õiges pööretevahemikus on käigukang tütarlaste rõõm?zakalwe wrote:Nod.K.Kotkas wrote:paneme uued mootoripadjad
oma elukogemuse juures tean vaid üht
suurel hulgal sularaha on tütarlaste rõõm
ja teemandid on parimad sõbrad