"Eriliste Autode Hotell"

Oled ammu juba unistanud omaenese projektikast või pühapäevaautost. Kuid pole kohta kus teda hoida ja kus temaga tegeleda - nüüd pole vaja sellepärast muretseda, too ta "Eriliste Autode Hotelli" kus ta saab olla kuivas ja valvega angaaris, teiste omasuguste keskel.

Kui sul tekib vahest aega ja tahtmist temaga tegeleda saad

rentida nt päevaks tööriistadega varustatud garaaziboksi või saata ta spetsialisti juurde - kõik need asuvad ühe krundi peal.

Alati on võimalus küsida profi nõu, kasutada delfrit või estakaadi.

Asub piisavalt kaugel linnamürast, et saaksid rahus oma silmarõõmuga tegeleda.

"Eriliste Autode Hotell"

ma olen üks suur kõrv, mida erilist su hing ihaldab :)

edit: kohe ma ei saa niikuinii kõike lubada, küsimus on selles kas algsete tingimuste puhul on keegi huviline, alati saab ju edasi arendada ja tulebki vastavalt kliendi soovidele, vesi ei ole probleem sisse saada, aga mis ma neist torudest vean kui enda autosi ainult pesen? loodan et mõistate mu mõttekäiku.

"Eriliste Autode Hotell"

Ei minu hing ei ihalda eriti midagi :lol:

Aga vaevalt klient tooks oma kalli ja eksklusiivse auto sinna, kui peab ämbriga tiigist vett tooma, et pesta saaks ja näiteks mootori eemalduseks auto ei-tea-kuidas estakaadile lükkama. :roll:

Survepesur ja tõstuk oleks elementaarsed asjad mis peaksid kindlasti olema.

Vastasel juhul oleks tegemist ainult talvekorteriga.

PS: See algsete tingimuste jutt ei mõju just eriti usaldusväärselt :roll:

Asi peab olema konkreetne, kas on või ei ole. Ma ei räägi viiest tõstukist ja automaatpesu tänavast. :wink:

Hea idee jaoks ei ole raha mittekunagi probleem.
Last edited by H.E on 22 Jan 2008, 04:07, edited 1 time in total.
a.k.a Anthrax

"Eriliste Autode Hotell"

päris huvitav idee! Kuid kas inimesed, kes omale mõne erilise pilli soetavad, reeglina piisavalt jõukal järjel pole, et omale piisavalt suur soe garaazh soetada? Kui jutt just tõesti erilistest eksemplaridest :P

Samas, kui inimene soetab endale masina niiviisi lootes Eriliste Autode Hotelli peale, siis eeldabki ta, et ta saab oma masinat ilmselt igapäevaselt seal hoida... juhul kui tal tõesti pole kohta, aga on piisavalt autopede, et ikka väga vaja masinat.

Veel äkki oma privaatset nurgakest, mida võimalik teiste eriliste autode omanike silma alt varjata? (eestlane on juba kord selline eraklik tihtipeale)

Ja ehk lõppude lõpuks veel vaibaga kaetud hoiuruum, kus ventilaatorid puhuvad niiskust autode pealt maha, et roostetama ei hakkaks :P (mul tüdruksõber teeb sellist majaprojekti, kus taolised asjad sees, nii et ideid nagu jaguks, kui hotellist hotelli nime all rääkida :P)

Ja siis veel... mitmest tärnist räägime :D