Q2 + veljed

Ehhhh....

Olen hullumas juba. Kunagi leidsin lehe, kus oli ilusti kirjas Q2-d, mis margile ja kui palju maksavad. Nüüd enam ei leia! Äkki kellelgi on inffi, kui astun sisse Itaalia autosse, siis sealt vaevalt, et vastuse saan. Samas väljamaa foorumites pannakse q2- kõvasti gta-dele. Kust nad neid saavad?

(Sry Luman, aga rinka tulekul ja ma ei saa ju häbisse jääda :D)

Samamoodi oleks sitaks tänulik, kui keegi juhataks GTA orig velgedeni. UK-st leidsin sitaks neid, aga ka mandrilt võiks leida. Varsti ootab ees niikuinii sõit lõuna poole taas, saaks kuskilt tee pealt äkki pagassi visata.

Vot sellised mured siis :P
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Q2 + veljed

bnd wrote:(Sry Luman, aga rinka tulekul ja ma ei saa ju häbisse jääda :D)

Konkurents on alati tore, sunnib ennast ka rohkem pingutama :wink: Aga vaata, et sa väga palju ka must kiiremini sõitma ei hakka, muidu peab veel mingit rinkapilli ehitama hakkama :lol:

Q2 + veljed

See tegelt oleks päris julm juba:

Üks viskab Q4 seest tühjaks- et kaalu alla saada

teine viskab gta seest tühjaks

loodetavasti tuleb see aasta rajale ka 147 gta, aga kuna me oleme juba kaalusäästule läind, siis pole ka tal enam midagi teha:D

(ma tean kodanikku, kellel mõlgub meelel hetkel 147 gta/r32, aga loodame ikka parimat, st 147-t :D , nr peaks ka olema kinni pandud, eks varsti näeme)

Seega suures klassis läheb väga valusaks andmiseks, peab vist mõne 156 v 155 2,0 ära tooma ja puhtaks seest viskama, st aind klubiüritusteks :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Q2 + veljed

E.T. wrote:võistlusjuhendi punkt 2. ütleb meile järgmist:

2. Eesmärk:
2.1 Tõsta osavõtjate sõiduoskusi tehnilisel ja kiirel rajal.

lahtimõtestatult:

eesmärk ei ole mitte üle piiri minna või kihutada auhinnale... eesmärk on siiski kiire ja turvalise sõidu õppimine sel korral.
oleme eelnevalt õppinud tundma talvist auto käitumist, poolkruusasel trassil ja tehnilisel asfaltrajal(korduvalt). Kõik need kogemused tulevad kasuks tavaliikluses kriisisituatsioonides instinktiivse tegutsemisena.

Kas tõesti on 147GTA nr. juba broneeritud? :(
a.k.a Anthrax

Q2 + veljed

bnd wrote:On huvi?

Saada ARK-i järelpäring, siis saad täpselt teada...

Huvi on 8)

Aga ei aja asja nii kõvaks nagu sina oma allkirjaga. :lol:

Küsimus on ajas- tulemata ta ei jää. :twisted:

Praegu hea, pole suure auto järgi eriti vajadust.
a.k.a Anthrax

Q2 + veljed

bnd wrote:See tegelt oleks päris julm juba:
Üks viskab Q4 seest tühjaks- et kaalu alla saada
teine viskab gta seest tühjaks

Q4 pole plaanis hakata seest ühjaks viskama, lepin sellega, et tegu pole just kõige parema rinka autoga.

Pigem pidasin silmas seda, et siis tuleks mõni vanem tagaveoline v6 mootoriga alfa ligi võtta ja seda siis natuke, või siis natukene rohkem järgi aidata 8)