Diva

Maitse üle ei vaielda.. aga mulle täitsa meeldib. :oops: Pepu võis rohkem püsti olla, et nagu diivadel ikka :roll: Ja kui norida, siis see lampvõimu-diain keskkonsoolil on natuke :? :? ee.. liiga julge disinilahendus..

Diva

:roll: tundub nagu natuke liiga.... mmmmm.... enzo ja (nonii nüüd ei tule tagaosa omanik meelde :oops: :arrow: itaaliast ning 60-datest igatahes) :lol: EDIT: meenus-> ei ole itaaliast :oops: :oops: :oops: hoopis Ford GT (mille tagaosa oma peas idiootliku järjekindlusega Miurale külge üritan pookida)

tõsi küll oluliselt parem näeb välja kui kumbki neist :twisted:

konsoolidisain on muidugi tase omaette (arvatavasti kõige stiilipuhtam peale "Punapead"-> kiireks sõitmiseks mõeldud auto ei vaja sisemuses midagi üleliigset) tõsi küll nupud võiksid veidi väiksemad olla, kuid....

tegelikult ülistiilne 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Diva

33 stradale mõjutused on ilmselged, või noh mis mõjutused, alfa puhul on igati põhjendatud kui klassika aluseks võetakse... supertöö minuarust, sedaenam, et koolipoiste tehtud... vaevalt see diva muidugi tootmisesse jõuab kunagi, leiab koha alfamuuseumis teiste huvitavate prototüüpide vahel... järjekordne konkurent maseratile ja kontsernisisene kannibalism on asi mida ei lasta juhtuda...

Hea näide 8C competizione, mis suure suuga lubati "masstootmisesse" lasta, enne kui aru anti, et otsene maseka granspordi konkurent... viimase infi järgi tehakse neid vaid 500 tk nüüd- 250 kupeed ja 250 spiderit, hinnad kusagil poolteist milli ja ülespoole... isiklik disainilemmik hetkel see 8C

...lihtsalt rõõm vaadata kuidas kunagine au ja hiilgus kumab läbi uute mudelite, tuleks pikalt liinilt ka midagi radikaalsemat tänapäeval :?

oh alfa alfa :oops: :) :oops: :)

Diva

..töö käib punaste autode osakonnas :)

italiaspeed.com ist võib lugeda sellisest leiutisest nagu Fiat Double Clutch Transmission mis varsti Alfade ja Ferraride köögilaual on, saunds promising kui lugeda...

Diva

:oops: damn.... muidugi 1:1 stradale tagumik! (no ei ole see mälu enam nii hea) :lol:

aga kõigile kellel juba hing hüüab rõõmust, siis jah-> ei lasta enam alfal midagi asjalikku toota. viimase teabe kohaselt Brera EI SAA ammu ammu lubatud ja juba Scighera'l näidatud V6BT mootorit, rääkimata siis 8C või muu analoogi seeriatootmisest (ei üllataks ka asjaolu, kui see 500 autoone seeriatootmine lõppeb ümberriietatud maseratidega või lükatakse üldse kummuli-> ikkagi sakslase juhitav ettevõte ju :evil: )

Siinkohal sobiks meenutada asjaolu, et Brera kui selline tiirles kah aastaid suure vaimustuse saatel ringi enne kui kärbitud versioonis tootmisse läks (siiski oluliselt paremana, kui nii mõnigi konkurent) 8)

Aga Lootus Jääb! 8)

Diva

:lol: eip aga Lootus, et kunagi sealt liinidelt midagi ilusat tuleb (168;169) :wink:

p.s. ei pea Lotusest nagu eriti miskit :)