156 immobilaiser: hüperaktiivne

on see nüüd igavus või mis, aga alfake paistab olevat otsustanud, et järjekordne tüüpviga võiks olla sobiv meelelahutus, millega lumeta ja muidu tatisesse talve pisut elevust tuua.

immobilaiser (ikka see andreas wagner automobiili paigaldatu) on muutunud hüperaktiivseks. sümptomid: käivitamisel kogu elekter süttib, võtmekesega andurituli samuti, võtmeke ära ei kustu ja katkestab ahela ära, nii et mootor taha ei tule. võtad võtme välja, proovid uuesti ja katse-eksituse meetodil veeratad täringut, seni kuni immo sobivat numbrikombinatsiooni näeb ja lubab mootori käima tõmmata.

ilmselt vaja kas juhtmeid loksutada või immole reset teha. aga siia mu enda aru ja taip ka lõppeb :roll: kas veerada pirni tänavale või on ka muid alternatiive? :D

proovi teise võtmega :roll:

Kui mõlema võtmega sama, siis on asi vastuvõtjas... Kui vaid ühega, siis on võtme transponer kehvasti olevas olekus

Lahtised juhtmed/kehva ühenduse seekord välistaks sellega, et kui tuli põleb, pistad võtme pesasse, siis tegelikult võid natuke seda seal logistada... ehk läheb õnneks...

Üldiselt aga võid igaks juhuks ECU, vastuvõtja ning immo karpi minevad pistikud üle suruda-> IMHO neile sai suht kergelt ligi (156-l võiks CEm asuda vasakul pool kaitmsekarpi ning ECU ise parema esiukse ees... võin eksida-> viimane mälestus 155-st)
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:Üldiselt aga võid igaks juhuks ECU, vastuvõtja ning immo karpi minevad pistikud üle suruda-> IMHO neile sai suht kergelt ligi (156-l võiks CEm asuda vasakul pool kaitmsekarpi ning ECU ise parema esiukse ees... võin eksida-> viimane mälestus 155-st)

jaa just :D see nüüd ongi täpselt selle koha kirjeldus, kus enda aru, taip, kogemus ja näpuosavus otsa saavad :roll: :oops: