156 jahutus vedelik..

nojah.. probleemiks pole niivõrd see mahajahtumine maanteel, kuivõrd kuumenemine linnas.. tavaliselt niipalju ummikutes ei passi, aga see mõnikord ajab ka närvi... mulle meeldib, kui masin on korras... kui on viga küljes, siis tuleb ikka see likvideerida

156 jahutus vedelik..

Ja ta tegi seda jälle. Eile lahkus taas jahutusvedelik masinast. 2 nädalat sai linnas pisikesi otsi sõidetud ja kõik tundus ok olevat. Eile pikema sõidu peal, kui mootor korralikult soe hakkas kuskilt jälle lekkima. :( Ja seda ikka põhjalikult.

Kolmapäeva hommikul läheb alfa täpsemale uuringule. Annan teada, mis saab.

156 jahutus vedelik..

Kus tal selle suure ringlusega siis joosta on? :roll:

Termostaat on vahetatud selle autol igal juhul 2006 aasta sügisel, samas need ei kippunud mingil kahtlasel põhjusel seal auto peal eriti pikalt elama.

Ootan igal juhul huviga kuidas asi laheneb.

156 jahutus vedelik..

Luman wrote:Kus tal selle suure ringlusega siis joosta on? :roll:
Ootan igal juhul huviga kuidas asi laheneb.

ikka maha kuhu mujale...

pakuks jällegi mõnda radikaliidet, mis liiga suure surve juures veidi järgi annab (ehk siis pööretel umbes 90kraadi juures...)
Tegelikult ma olen normaalne....

156 jahutus vedelik..

:roll:

simpel... vedelik käib kiiremini ringi ja temp tõuseb (veepump on tavaline tsentrifugaalpump ju :roll: reeglid on seega samad-> suurem pöörlemiskiirus tähendab kas suuremat tootlikkust või suuremat survet, olenevalt tiiviku ehitusest)

aga ma ei viitsi peaegu kogu tsentrifugaalpumba loogikat hakata lahkama :wink:

156 jahutus vedelik..

Nii siis ei midagi originaalset hetkel. Alfal läheb veepump vahetusse. Vaatame siis, kuidas edasi jookseb.

Ülevaataja kahtles küll hapu näoga, et järsku on mootor kuuma saanud.

Kuid see vist tähendab head prognoosi, kui tosoolipotsik täis on siis auto läheb ikka seest soojaks ja ka temperatuurinäidik püsib alla 90 kraadi.

156 jahutus vedelik..

mootor on kuuma saanud siis, kui punane jahutusvedeliku tuluke põleb ja seda ignoreeritakse :lol:

Kuna Sul suuremaid probleeme -> õli jahutusvedelikus-> jahutusvedelik õlis või valget tossu summutist, siis pakuks, et veel veas :lol:

156 jahutus vedelik..

Matilda wrote:Njah, punase tule süttimist püüdsin ma igati vältida.
Ma pole kindel, kas peale sõitmist üks silm temperatuurinäidikul ja teine sõiduteel mu pilk kunagi jälle endiseks saab. :P

Lohutuseks-> mina olen eluaeg niimoodi sõitnud, et üks silm vaatab kellaplokki-> pole nägemishäiret veel täheldanud... samuti pole ka keegi veel arvanud, et temale kõõrdi vaatan :lol:

156 jahutus vedelik..

asi muutub juba huvitavaks. Kui lõdviku liidetest rääkida, siis on kogemusi, et 2,5 V6 mootori see keeruline kolmeharuline lõdvik maksab igal pool 1006.- ja lootust mingit b-varuosa vms sinna leida ei ole.

Minu oma täna käitus linnas nagu ikka... temp 90 või tsipa peale ja vendid undavad... maanteel rahunes maha.