M : Alfa Romeo 33 1.7 88'

Müüa tervikuna või kui ei ole huvilisi siis läheb varuosadeks kuna endal pole sellist raha, aega ega võimalust, et autot korda teha, kuigi täiesti tehtav.

Alfa Romeo 33 IE

1988

1.7 Boxer , 77 KW

4D

Esivedu

Värvus : hall (metallik)

Auto just poleeritud isegi :lol: .

Uksi : 4

Istekohti : 5

Sõiduki asukoht : Harjumaa, Laagri

Kontakt Nr. : 56606509

Ülevaatus ja kindlustus : Puudub

Hind : 3000.- TINGI!

turva- ja ohutusvarustus

kesklukustus

mugavusvarustus

elektrilised välispeeglid (kokkuklapitavad), 2x elektrilised akende tõstukid, katuseluuk, kohtvalgustid

sisustus

tagaistme seljatugi allaklapitav, tekstiilpolster

audio, video, kommunikatsioon

kõlarid, kompuuter

rehvid ja veljed

suverehvid, talverehvid (lamellrehvid), valuveljed (Alfa Romeo)

tuled

udutuled (tagumised)

muu varustus

pagasikate, tagaklaasi soojendus

Vigadest : Katuseluuk laseb niiskut sisse salongi, Summuti terve jooks tuleks vahetada, Esisillas vaja vahetada vedrud, amordid, läbilöögipuksid, amordid, rooliotsad. Kere kunagi saanud väikese kõksu tagumisse stangesse, vana auto, stange tuli lahti, eelmine omanik arvas, et neetidega kinni ja kõlbab, tuleks korralikult kinnitada. Mootor heas korras, mootorile tehtud aasta tagasi enne seisma jäämist, õlivahetus, õhufiltri vahetus. Kere enam vähem korras, põhi vajaks keevitamist. Mingil ajal isegi auto ülevärvitud. Velgedeks Alfa Romeo originaal valuveljed, hetkel peal uued lamellrehvid, täiesti sõidetavad suverehvid kaasa. Salongile keemiline puhastust just tehtud :). Hetkel ei tule muud meelde, sellest tuleneb ka odav hind, tel teel räägin täpsemalt. Varuosi saab mõnest romulast autole ja uusi varuosi Ladu24.ee'st või Autospetsialistist.

Paremad pildid lähipäevil.

Image

Image

Image

Kas sisemusest saaks pilti?

Misasi on 'kompuuter'?

Alfa control?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

No väikesed lõhed on sees mõnes kohas.Läbi ei kuku, aga vajaks keevitamist.Sisemusest saab pilte pühapäevaks, siis uued pildid. Alfa Control jah, ei osanud seda muud moodi nimetada kui kompuuter.

Kuni 03.02 hinnaks 2500.-, raha vaja hetkel väga, nii, et tingimisvõimalus ka olemas.

Põhiline ikkagi saada parkimiskoht vabaks ja autost lahti, kellegi kätte kes viitiks asjaga tegeleda ja nokitseda.

Ok ootan pühapäevani siis. Põmst võib selguda, et doonor tuleb mulle odavam kui jupid, siis ma olen huviline. Iseasi kui palju Su 88 ja minu 92 omavahel kompatiiblid on. Sisemuse ja mootori poolest ma mõtlen.

Või...oota homme kõnet.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Selge siis, lisan veel, et ma ise tegelikult pole auto omanik, autot müüb parim sõber, ma lihtsalt vahendan kuna tüüp pole eriti ettevõtlik foorumite ja muude müügi kohtadega. See auto jääkski maja ette tal ja roostetaks täiesti ära. Number mis on teema alguses on tema oma, sinna helistage ja küsige ja leppige aegu kokku, auto kohta rääkida oskan mina ka muidu.

Käisin ise tegin paar pilti ka, et suuremad huvilised saaksid mingigi ettekujutuse ja üritan ikka homseks saada need parema ilmaga tehtud kõik pildid, ka sisust.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ühesõnaga, kui midagi väga katastroofilist ei juhtu, siis on see esmaspäevast minu oma.

Ma lihtsalt ei saa teda selle hinna eest ostmata jätta...ja üldse, naine peaks ikka ka alfaga sõitma, kui sellest vähegi elulooma saab. F*** Nissan 'külmkapp' (kotirait ja kotileft ar/2r) Bluebird. No ja kui ei saa elulooma, siis ma saan kahest 33st ühe elulooma kokku. Ja raisk, mul on neid velgi vaja:)

Sellest saab elulooma, aga ei hakka valetama, et odav see pole.

Raha ikka läheb. Ma arvan, et kahest kokku saad kindlasti ühe, midagi saab sellelt ikka võtta. Said alla ka nii, et jah, selle raha eest mis auto hind võiks need veljed ja rehvid juba maha müüa :). Hästi saadud.

Kuna kasutaja Zakalwe pole endast nüüdseks mitu päeva juba märku andnud ja järgi autole tulnud ja tel teel kätte ei saa siis teema ikka aktuaalne, hind nüüd 2000.- , asjaga suht. kiire ka, uus auto olemas ja vaja seda nokitseda.
Last edited by str on 07 Feb 2008, 13:27, edited 1 time in total.

str wrote: Hästi saadud.
Kuna kasutaja Zakalwe pole endast nüüdseks mitu päeva juba märku andnud ja järgi autole tulnud ja tel teel kätte ei saa siis teema ikka aktuaalne, hind nüüd 2000.- , asjaga suht. kiire ka, uus auto olemas ja vaja seda nokitseda.

Hei, konsulteeri ikka tegeliku müüjaga ka!

Eniveis, ma ei ole ta järgi NII meeleheitel, nii et kui on TALLINNAS ostja, kes saab asjad päevapealt lahendatud, andke minna. Põhimõtteliselt olen jätkuvalt huvitatud, nagu omanikuga sai räägitud.

No nii, kasutaja Zakalwega räägitud nüüd kõik üle.

Olid väikesed arusaamatused, aga jah, auto on siis alles, põhimõtteliselt kehtib fakt kes ees see mees kui just müüja ja Zakalwe ei lepi midagi kindlat kokku. Hinda lasin ka alla kuna uut autot vaja.