Kojameestega jama

Tere,

Selline mure,et eelmine nädal kui klaasid lumised,juhtus see et üks tüüp oskas mul klaasi külge külmunud kojamehed tööle panna ja enam aegreleega aste ei töötagi.Täna ostsin poest uue aegrelee ja panin peale,kuid ikka ei tööta 1 aste,ning 2 kaitsme lööb ka läbi,milles viga võib olla,Ladaklubist ma vastust ei saanud :evil: ,äkki oskate aidata milles võiks viga olla,kas on võimalik,et lõik kojamehe mootoril kaitsme läbi?Autoks Vaz 21011

Ettetänades Reijo!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Kojameestega jama

:(

kahjuks ... kardan, et mootori põletas sisse (või siis mootori juures asuva lülitiploki lühistas ära)

nõukogude tehnika oli ju teada tuntud selle poolest, et kui midagi juhtus, siis kaitse oli võetud piisava varuga, et enne rakendumist kõik jõuaks maha põletada...

Tšernobõl heaks näiteks :mrgreen:

Võta mootor maha ja kontrolli üle
Tegelikult ma olen normaalne....

Kojameestega jama

Täna panin uue kojamehe mootori peale,kuid sellega kõrvetas kaitsme läbi,kuid kui teise kojamehe mootori peale panin siis töötas,ka teine aste aint esimese aegreleega aste kõrvetas kaitsme läbi,kuid uuega viskas kohe kaitsme läbi,ning sai ka mootoril sisemus järgi kontrollitud ja kõik oli nagu uus.Milles võiks viga olla? :cry:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Kojameestega jama

martmann164 wrote:pakuks, et lüliti ise kärsanud.

See on vist kõige teoreetilisem põhjus,kuid eks ma uurin Pühapäev,sest hetkel ei ole kohta kus autot teha :? :roll:.Esmaspäev sai autol kojamehed korda ja viga oligi kojamehe lülitis,ning see sai uus pandud ja nüüdseks kõik toimib,ning sellega selgus kuldreegel ära lase kellelgi külmaga kojamehi näpida :evil: :roll: :wink: