MÜÜDUD: Alfa Romeo 156 2.0 TS, 2002 a

Nii. Läheb müüki. Võibolla naasen veel kunagi Alfade juurde, kui elujärg paraneb. Hetkel liiga kallis auto pidada. Oli tore, kuni kestis. Enne kui auto24 lingi panen, natuke selgitust.

Asi andis paar päeva tagasi lõgina mootorisse. Eile Pirnis poisid vangutasid pead ja kuulutasid 95% tõenäosusega mootori surnuks. Uurivad veel. Iseenesest müstika, kuna kaks omanikku mina ja mu hea sõber oleme tublisti teda õlitanud ja hooldanud. 106K pealt saaled ja kepsud? Andke andeks... nõme.

Ühsõnaga lingil toodud hind on see, mis oleks peale korda tegemist. Tartu-Jaanoga juba räägitud ja tal oleks üks kena väikse läbisõiduga 2.0 olemas. Ja kui Pirnis läheb tõesti nii, et mootorile surmatunnistus kirjutatakse, siis pean leidma kuskilt raha, et ära vahetada ja siis müüki.

VÕI - kui keegi teeb mõistliku pakkumise ja ise sellega jamada viitsib, siis palun. Mootor on Tartus olemas.

Iseenesest on muidu auto tipp-topp: eestist ostetud, matsu pole kindlasti pannud. Seest ilus ja veermikusse on investeeritud. Esimesed õõtsad uued, just vahetasin vasaku rattalaagri ees ära. Ühesõnaga peale selle mootorijama peaks olema täiesti tipptopp masin. Nii nagu üks 2002 a. 156 on. Eks seda Alfade kapriissust saab siit teemadest lugeda küll ja küll.

Oeh. Pikk jutt. Asjalikud kommentaarid ja pakkumised teretulnud.

Link ise: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=21c3
Last edited by starfild on 05 Apr 2008, 02:18, edited 1 time in total.

Nõndaks. Uus mootor peal. On ka teada inimene, kelle auto pealt see mootor võeti. Seega kindel ajalugu. Teemat võite lugeda siit : http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic. ... sc&start=0

Kap. remont tehtud miski 20-30K tagasi. Rihmad ja värgid vahetatud. Mootori paigalduses ja kõiges seonduvas oli abiks ja ülevaatajaks Jano Tartust. Kes teavad, need teavad. Kvaliteedimärk :) Seega kuskil võsavahel seda kokku ei pandud.

Auto24 link: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=299104

Kiirustage-kiirustage! Suvi ju tulekul!

tõmma kundepoolne kässaritross ka kinni tagasi, ripub muidu nii näotult, ehmatab nõrganärvilisi... küll tüüpviga aga... samas kergelt kõrvaldatav ;)

PS! 3 kaablisidut ja 10 min tööd

Ehh. No ma ütleks, et juba poolmuidu saab kätte, kui mu allkirjaks olevat linki klikata. Päris sellist hinda muidugi ei ole, nagu siit kohati läbi lipsab, aga mingi väärikus peab ka ju säilima!

Just kruvisin talvepapud ka alla. Küll plekkvelgedel (mis on nagu käia Armani ülikonna ja Adibass tossuga), aga kuna talv tuli taas ootamatult, ei olnud aega valule üle tõsta.

Veermikuosi on vahepeal veel vahetatud (mõlemad esimesed rattalaagrid näiteks).

Ühesõnaga. Illos massin, kaunis massin. Osta ära või tee järgi.

PS! Viimane aasta pole kuskil mujal putitatud kui aint Pirni uulitsal.

Tõepoolest. Ja hind, tõesti-tõesti, juba alla 100K!!! Just tehtud õli ja kõikide filtrite vahetus ja läbitud ka ülevaatus. Nagu ütleb hr Dibbler "And I am cutting my own throat here...!"

Sternfeld wrote:Oioi kui ilus masin. Nagu prillikivi!

:D sternfeld = starfild ? :lol:

Up-Up

Ütle, kui 60 - 70-ga ära annad. Õele otsin endiselt midagi huvitavat....
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Ühesõnaga. Illos massin, kaunis massin. Osta ära või tee järgi.

setu täika peal kaubitseb tammepuust ikoonidega 8)

--jummalit, ostke jummalit--

--tammepuust jummalit--

--kõvvat kui kurradid--

eks tal ikka midagi viga peab olema

head masinat ju keegi ei müüks 8)

Nagu mujal mainitud, aga veel igaksjuhuks - SUURIM puudus on tal pakiruumipuudus (lapsevanker, suusad, rattad jms kraam). Teine suurim puudus on automaatkastipuudus ja kolmas on püsikiirusehoidjapuudus. Jajaa.. ma tean. Vastikult mugav inimene.

Edasi on nipet-näpet, et vajan poe-uut autot, mis mind vähemalt kaks aastat säästaks muust, kui korralisest hooldusest. :). Ressursside manageerimine on palju lihtsam, kui elimineerida võimalikult palju ettenägematuid väljaminekuid. Olgu need siis suured või väiksed. Hetkel on mõni asi naaaatuke prioriteetsem kui auto (mõni aasta tagasi ma ei oleks õudsamaski unenäos arvanud, et ma midagi sellist ütlen :) )

Ja see poe-uus võiks olla mu värvilisemates unistustes Alfa 159 SW, kui mul hammas peale hakkaks. Kahjuks ei hakka...veel...aga

Image

Nii ongi.

bnd wrote:
Sternfeld wrote:Oioi kui ilus masin. Nagu prillikivi!
:D sternfeld = starfild ? :lol:

:roll: nii see on :roll:

olen moraalse dilemma ees praegu :roll: tavaliselt ei ole foorumites lubatud iseendaga eri nimede alt rääkimine :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Eiei...ära võta seda valesti ts. Muudmoodi ei ole võimalik ju midagi uut kirjutada, kui oled viimane postitaja ja keegi ennem ei lisa. Muutmine jälle ka ei aita, siis ju ei näita, et teemas uus postitus tuleks. Peaks paluma kellelgi postituse teha?

Sellest on foorumi uuenduse all palju juttu olnud. Kui tundub ebaeetiline, võin Sternfeldi posituse ka lihtsalt punktiks muuta.