O: Alfa 33 1,7 mootori ja käimari

ml oleks pakkuda 1,7 sissepritsega variant ja siis 97 kw , käigukast sama mis esiveoliselgi....kuigi on ka tagaveolise võimalus. mul on ka 1,7 tavaline käigukast aga see vajab vets kõpitsemist....2 käik ei lähe enam sisse... kui on huvi teen korda... vajadusel koos kogu autoga....täis laks.

to VML - kui sul vänt kõver pole siis kannatab ehk teise remondi saaled panna; tänapäeval tehakse väntvõlle korda ka, ehk siis keevitatakse peale ja lihvitakse.

to rizto - võibolla mõni metallimees teeb :roll: a teine asi veel on leida piisava suurusega karpad sellele. Kui sa arnat kiiremini liikuma tahad panna, siis lihtsaim varjant on vist - 1,5 kahe karpaga mootor vahele, suurendad õhuvõttu ja väljalaset, paha ei teeks muidugi mootori kapremont, lihvid veitsa plokki ja klappe - ja imetakse sind läbi arna istme kui gaasipedaali puudutad :D

To Alfistiman :!:

Ma vaatan Te siuke Targem Alfa mehike ! Ma ise alles algaja pole nagu neid mootoreid teinud ! Ehk pajatad mulle natuke asjast suur valgustaja härra :?: :)

Kuda seda õhuvõttu suurendada :?:

Kapremont :?: Nagu siis kolvid ,rõngad ,klapid ,tihendid ja rihmad

Ploki ja klappide lihvimisega ma hakkam ei saa kuna pole näinudki kuda neid lihvitakse :oops: :cry:

Väljalase suurendamine :?:

Ja äkki oskad öelda kes sellise töö ära teeks ka ,äkki Teie?