Esimene kord kui mulle diskot tehti oli 5 tundi peale Juhtimisõiguse kättesaamist. Mis puhul ? Ei tea. Aga omamoodi rekord siiski. Tulemuseks suuline hoiatus volikirja ja kapsalehtede puudumise eest.
Viimane kord oli peaaegu aasta jagu load käes olnud kui juhtus veidi kehvasti millest ka häbiposti teemas mainitud. Tulemuseks kaks kuud sõpru, tuttavaid ja ühistransporti. Tänasest taas roolis...
Kas alfist on huligaan?
#1717 aastat staazi
meenub
7 korda meenub põhjusega kinni pidamine
neist 7 korda tegemist kiirusega
neist 2 koos turvavöö mittekasutamisega
viimati 2007 aasta algus - Järvel (900.-kr)
2004 kevad hiiumaal (400.-kr)
2003 talv otepääl? (100.-kr)
edasi ei meenu aastaarvud
padiski mnt 70 alas ca 80 km/h - suuline hoiatus
toompuistee ja suurtüki nurk - turavöö ja kiirus - sain suulise hoiatuse
tehnika tn 40 alas ca 50 - piirdus suulise hoiatusega
pärnu mnt 50 alas 60+ (vist oli 63+- eksimus) - sain rahatrahvi (summat ei mäleta)
ehitajate teel kiirust ei mäleta - 100.-kr trahvisuurus jäi meelde (palk oli sel ajal vist 3000.-kr)
hetkel ei ole kehtivaid karistusi
meenub
7 korda meenub põhjusega kinni pidamine
neist 7 korda tegemist kiirusega
neist 2 koos turvavöö mittekasutamisega
viimati 2007 aasta algus - Järvel (900.-kr)
2004 kevad hiiumaal (400.-kr)
2003 talv otepääl? (100.-kr)
edasi ei meenu aastaarvud
padiski mnt 70 alas ca 80 km/h - suuline hoiatus
toompuistee ja suurtüki nurk - turavöö ja kiirus - sain suulise hoiatuse
tehnika tn 40 alas ca 50 - piirdus suulise hoiatusega
pärnu mnt 50 alas 60+ (vist oli 63+- eksimus) - sain rahatrahvi (summat ei mäleta)
ehitajate teel kiirust ei mäleta - 100.-kr trahvisuurus jäi meelde (palk oli sel ajal vist 3000.-kr)
hetkel ei ole kehtivaid karistusi
Kas alfist on huligaan?
#18Staazi pole nagu ollagi, 3 aastat kõigest
. Selle ajaga pole õnneks ka ühtegi trahvi ette näidata, isegi hoiatust pole saanud.
Huvitav lugu juhtus muidugi umbes kuu aega tagasi Vabaduse pst.-l liigeldes. Kell näitas umbes teist hommikutundi, kui peeglitest vilkurimerd märkasin. Pidasin kinni, kontrollisime politseihärraga dokumente, tõdesime et Vabaduse pst-l on kiiruse piirang 50 km/h ja et mina sõitsin 70+ km/h, soovisime head reisi ja läksime laiali

Huvitav lugu juhtus muidugi umbes kuu aega tagasi Vabaduse pst.-l liigeldes. Kell näitas umbes teist hommikutundi, kui peeglitest vilkurimerd märkasin. Pidasin kinni, kontrollisime politseihärraga dokumente, tõdesime et Vabaduse pst-l on kiiruse piirang 50 km/h ja et mina sõitsin 70+ km/h, soovisime head reisi ja läksime laiali

Kas alfist on huligaan?
#19sama juhtus mul Lätis, kui suvalist maanteed heinamaade vahel sõitsin... oli justkui seitsmekümne märk, aga kuna oli asula, siis ilmsel oli mingi mullateega ristumine kuskil ja see lõpetas märgi... minu seitsekümmend oli seega kiiruse ületamine ja sain laksaki 30 latti mööda näppe.
Kas alfist on huligaan?
#20Sten wrote:Esimene kord kui mulle diskot tehti oli 5 tundi peale Juhtimisõiguse kättesaamist. Mis puhul ? Ei tea. Aga omamoodi rekord siiski. Tulemuseks suuline hoiatus volikirja ja kapsalehtede puudumise eest.
Viimane kord oli peaaegu aasta jagu load käes olnud kui juhtus veidi kehvasti millest ka häbiposti teemas mainitud. Tulemuseks kaks kuud sõpru, tuttavaid ja ühistransporti. Tänasest taas roolis...
hästi öeldud

Esimene kord kui mulle diskot tehti

Kas alfist on huligaan?
#21Mul neli aastat rooli keerutatud.
Seni üks suuline hoiatus - pea laiali otsas, unustasin tuled põlema panna.
Lisaks üks minitrahv - autos oli üks koht vähem kui peaks. Selle kohta käib üks hea jutt ka muidu, aga mõni teine kord.
Üldiselt sõidan viisakalt. Ma olen see tihend kes teises reas 50ga venib ja see tihend kes maanteel 90ga venib
. Maanteel on mind vastassuunavööndist kaks korda peaaegu mäsaks sõidetud ja mitu-mitu korda olen pidanud pidurdama, et mõni mootorisportlane oma kümnest-autost-korraga möödasõiduga teisi endaga kaasa ei võtaks
. Ahvid, krt
! Sõidan pigem mõne minuti kauem, aga jätan endale ja teistele mõne sekundikümnendiku võrra rohkem aega reageerida.
Kusjuures, enne autokooli astumist peaks olema mingisugused kohustuslikud psühholoogilised testid, mis kõrvaldaksid otsustusvõimet, kohusetunnet ja üleüldist ajutegevuse aktiivsust pärssivate komplekside käes vaevlevad kandidaadid. See, kui seina pealt tuttavad tähed üles leitakse ja pump rinnus ka enam-vähem ühtlases taktis lööb, ei ole kindlasti piisav argument juhtimisõiguse väljastamiseks imo. Autojuhtimine ei ole õigus, see on privileeg.
Seni üks suuline hoiatus - pea laiali otsas, unustasin tuled põlema panna.
Lisaks üks minitrahv - autos oli üks koht vähem kui peaks. Selle kohta käib üks hea jutt ka muidu, aga mõni teine kord.
Üldiselt sõidan viisakalt. Ma olen see tihend kes teises reas 50ga venib ja see tihend kes maanteel 90ga venib

Kusjuures, enne autokooli astumist peaks olema mingisugused kohustuslikud psühholoogilised testid, mis kõrvaldaksid otsustusvõimet, kohusetunnet ja üleüldist ajutegevuse aktiivsust pärssivate komplekside käes vaevlevad kandidaadid. See, kui seina pealt tuttavad tähed üles leitakse ja pump rinnus ka enam-vähem ühtlases taktis lööb, ei ole kindlasti piisav argument juhtimisõiguse väljastamiseks imo. Autojuhtimine ei ole õigus, see on privileeg.
Kas alfist on huligaan?
#22nagu ütles janar: Autojuhtimine ei ole õigus, see on privileeg.
oleks siis nii
oleks siis nii

Kas alfist on huligaan?
#23Piimakad sain kätte jaanuar 2004
Esimesed neli rikkumist tulid praktiliselt järjest aastal 2007:
BRC keskuse juures 70 alas 100- kiirmenetlus ja 1500 (bmw 730)
Keelumärk ja algaja juhi tunnused- 1200 (alfaga)
Volikiri ja algaja juhi tunnused- 600 ( ford transit)
Rapla-Tallinn mnt 50 alas 83- 2100+ kolm kuud tervisliku eluviisi (audi 80)
Nüüdseks olen vitsad kätte saanud ja eeskujulik juht, linnas sõidan 55-57 maantee peal 95-100. Kui tekib teinekord tahtmine parem pedaal ON asendisse viia siis vaatan pilte sellest, et mis juhtub kui arutult kihutada
need olid siis minu viis senti
Esimesed neli rikkumist tulid praktiliselt järjest aastal 2007:
BRC keskuse juures 70 alas 100- kiirmenetlus ja 1500 (bmw 730)
Keelumärk ja algaja juhi tunnused- 1200 (alfaga)
Volikiri ja algaja juhi tunnused- 600 ( ford transit)
Rapla-Tallinn mnt 50 alas 83- 2100+ kolm kuud tervisliku eluviisi (audi 80)
Nüüdseks olen vitsad kätte saanud ja eeskujulik juht, linnas sõidan 55-57 maantee peal 95-100. Kui tekib teinekord tahtmine parem pedaal ON asendisse viia siis vaatan pilte sellest, et mis juhtub kui arutult kihutada

need olid siis minu viis senti
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
Kas alfist on huligaan?
#24Mind vist täna kuldnokapuur pildistas
KAs tõesti võivad juba ka arve koju saata? Vist veel ei saa...?
Pühapäeval vaatan, et kas tõesti!

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Kas alfist on huligaan?
#26Meenus üks kuu aja tagune seik kui sai sõber (endine Alfaomanik) rooli pandud. Vabaduse pst.-l otsustas tema aga hilisõhtusel tunnil trikimeest mängida. "Tume auto ja tuled kustu - kes mind ikka näeb" lisaks Alfale omane märkamatu +20km/h. Aga vot paar minutit hiljem oli ta juba Datsuni tagaistmel luuletusi lugemas. Luuletus oli rahuldav ning 750.- tulede ja puuduvate kapsalehtede eest.
Kas alfist on huligaan?
#278 aastad on load käes, sõidustaazi umbes 5 aastad. Esimese autoga sain aasta sõita, tegin matsu vastu äärekivi ja mitu aastad olin jalakäjja. Ühtegi korda pole vahele jäänud, vahepeal ikka rikkun kiiruspiiranuid. Huvitaval kombel, Alfaga olen vastupidi hakkanud rahulikumalt sõitma, ainult üks või kaks korda olen üle 170, muidu piisab esimese-teise käigu punase jooneni viia, siis 100 on kääs ja süda mootori lauluga rahul, edasi veerengi 100-110 piires.
Kas alfist on huligaan?
#28bnd wrote:Mind vist täna kuldnokapuur pildistas![]()
Ei-ei, veel ei tohi nad midagi koju saata. Hetkel ei reguleeri ükski seadus, et sel viisil tohiks trahvi teha. Eks need purgid on praegu rohkem hoiatuseks üleval.
Endast: roolis möödus esimene aasta. Pole kordagi trahvitud ega isegi kinni peetud. Roolis olles olen aasta jooskul vaid ühte reidi (kiiruse mõõtmine) näinud. Püüan olla roolis mõistlik ja teistega arvestav.

Kas alfist on huligaan?
#29load mh on vist aastast 1996 (alguses olid piimakad). Pärislubade esimene 10 aastat sai eelmisel aastal täis nii, et ise arugi ei saanud. Kuus kuud sõitsin kehtetute lubadega.
Kinni peetud ikka on vahel (ükskord puhusin 3 korda öö jooksul). Trahvi saanud 1x - sõitsin roosa tulega üle ristmiku. Pilet - 240 Eek'u.
Liikluseeskirju rikun st eriti ületan kiirust pidevalt
- kerge karistamatuse tunne on tegelikult sest (sülitan 3 korda üle õla) kinni pole rikkumise pealt peetud (nüüd homme kindlasti peetakse)
Päev peale seda kui Alfa sain sõitsin kogemata lubatust mõnevõrra (40km) suurema kiirusega otse radarisse. Millegipärast mind kinni ei peetud!
Üldiselt on see huligaanitsemine sellise vahelduva eduga - vahepeal sõidan väga korralikult ja siis vahel
Kinni peetud ikka on vahel (ükskord puhusin 3 korda öö jooksul). Trahvi saanud 1x - sõitsin roosa tulega üle ristmiku. Pilet - 240 Eek'u.
Liikluseeskirju rikun st eriti ületan kiirust pidevalt

Päev peale seda kui Alfa sain sõitsin kogemata lubatust mõnevõrra (40km) suurema kiirusega otse radarisse. Millegipärast mind kinni ei peetud!
Üldiselt on see huligaanitsemine sellise vahelduva eduga - vahepeal sõidan väga korralikult ja siis vahel

Kas alfist on huligaan?
#30Alfist on täiega huligaan.. just äsja oli vähemalt 3 huligaani linna peal...
Inz ajas küll nii mitmelgi vennal harja punaseks.. väga "peened" vaheletrügimised peaks mainima
Üldiselt kipun isegi pigem kiirust ületama, kohe ei saa muidu, kui peab a la 20km üle lubatud piirkiiruse sõitma. Sõbranna kunagi ütles, et kiirust ületada on ju imelihtne, aga lubatud kiirusega sõitmine palju raskem, minu arust on tal omajagu õigus..
Trahvi on õnnestunud saada Alfaga sõites 1 korra.. ja Alfaga sõidan. .5 aastat .. lihtsalt on hästi läinud..
Load on .. 18 aastat, aktiivset staazi 10 aastat. Kiiruse ületamise eest trahvi veel korra saanud ja korra ka hoiatuse..

Üldiselt kipun isegi pigem kiirust ületama, kohe ei saa muidu, kui peab a la 20km üle lubatud piirkiiruse sõitma. Sõbranna kunagi ütles, et kiirust ületada on ju imelihtne, aga lubatud kiirusega sõitmine palju raskem, minu arust on tal omajagu õigus..

Trahvi on õnnestunud saada Alfaga sõites 1 korra.. ja Alfaga sõidan. .5 aastat .. lihtsalt on hästi läinud..

Load on .. 18 aastat, aktiivset staazi 10 aastat. Kiiruse ületamise eest trahvi veel korra saanud ja korra ka hoiatuse..