Hei-hei
Sooviks saada kellegi käest rendile (raha/veini/õlu/viski/sokkide vms eest) tomtom-i või garminit, millel oleks peal rootsi- norra kaardid.
Soovitav ajavahemik 21.02 - 01.03. Osta ei raatsi- vaja pidevalt, aga ei taha hetkel kulutada ja rendid, niipalju kui neid eestis on tahavad 4000 saada tagatiseks, aga võin sel juhul juba osta 6000 eest ju.
Oodatud pakkumised, juhul kui keegi julgeb välja anda ja tunneb, et antud perioodil pole vaja endal.
Kontak: kas PS või tel 56 805 272
Navi autosse/rendisoov
#2Saab vist juba soodsamaltki, kui 6000.-
Leidsin mingi lehe näiteks sellise
http://www.carhouse.ee/index.php?lang=est&main_id=105
TravelPilot Lucca seal mingisugune suht soodne. Samas ei oma kogemust, mismoodi erinevad naviseadmed erinevate kaartidega käituvad. Äkki leidub mõni kogemusega säga, kes oskab teab ja mõistab sellel teemal rohkem. Aga kui kaart sees, siis GPS rakenduse täidab igasugune naviseade nii või naa ära...
Võid ka ju MS Autoroute'i kasutada ja osta K-Saloonist 600.- eegu eest USB gepsu... see eeldab muidugi läpaka olemasolu.
Leidsin mingi lehe näiteks sellise

http://www.carhouse.ee/index.php?lang=est&main_id=105
TravelPilot Lucca seal mingisugune suht soodne. Samas ei oma kogemust, mismoodi erinevad naviseadmed erinevate kaartidega käituvad. Äkki leidub mõni kogemusega säga, kes oskab teab ja mõistab sellel teemal rohkem. Aga kui kaart sees, siis GPS rakenduse täidab igasugune naviseade nii või naa ära...
Võid ka ju MS Autoroute'i kasutada ja osta K-Saloonist 600.- eegu eest USB gepsu... see eeldab muidugi läpaka olemasolu.
Navi autosse/rendisoov
#3mine rootsi osta esimesest poest hind peaks jääma vahemikku 2500-4000 ja saad juba korraliku..inglismaal siin on nad vapsee krdi 2000 skandinaavia ja lääne euroopa kaardid peal
Navi autosse/rendisoov
#4See läpakas olemas kogu jamaga, aga krt see läpakas seal ees kuskil.
Klaasile kinnitatav väikse ekraaniga abimees on parem. St seda enam, et masinas on reisijatele ka dvd+ ekraanid jne sees, kuhu krt see läpakas veel panna....?
Muidu siiani tuttava tomtomi kasutanud, aga too kurivaim ka oma sõidu samale ajale pannud.

Klaasile kinnitatav väikse ekraaniga abimees on parem. St seda enam, et masinas on reisijatele ka dvd+ ekraanid jne sees, kuhu krt see läpakas veel panna....?
Muidu siiani tuttava tomtomi kasutanud, aga too kurivaim ka oma sõidu samale ajale pannud.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Navi autosse/rendisoov
#5põhimõtteliselt mul üks tomtom istub niisama sel ajal. võiks ju miskit kokku leppida.
Navi autosse/rendisoov
#6Pudel viskit ja au ja kuulsus siinmail ? 

Navi autosse/rendisoov
#7tsiteerides klassikuid (armastus kolme apelsini vastu):"kuulus olen ma niikuinii"
. usun, et saame kokkulepele (viski on bueno) helista 56801102 ja lepime detailid kokku

Navi autosse/rendisoov
#8Mure murtud!
Lukustame/kustutame
Lukustame/kustutame

Navi autosse/rendisoov
siis on ka teistel edaspidi teada, kelle poole murega pöörduda

Tegelikult ma olen normaalne....