ÄA. Alfa 164 sisu detaile.

janek555 wrote:Liistud olid küll ja peeglid on ka olemas.

Kui Sulle juhtub 1 märts ehk sobima, siis tuleks ja vaataks, mis ja millisel kujul sealt kätte saab-> peegliteema on aga teisest kategooriast (nimelt on tegelikult mul peegel olemas ja ootab üleandmist mainitud isikule )

Kas auto on täis/pool/veerandkomplektne või siis asetseb mööda ilma laiali (eriti armatuurlaua osa-> see kuram nimelt käib autost maha ühes tükis ja kui seda juba kangutatud on, siis ei ole kindel, kui palju sealt veel päästa annab)
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:
janek555 wrote:Liistud olid küll ja peeglid on ka olemas.
Kui Sulle juhtub 1 märts ehk sobima, siis tuleks ja vaataks, mis ja millisel kujul sealt kätte saab-> peegliteema on aga teisest kategooriast (nimelt on tegelikult mul peegel olemas ja ootab üleandmist mainitud isikule )

Kas auto on täis/pool/veerandkomplektne või siis asetseb mööda ilma laiali (eriti armatuurlaua osa-> see kuram nimelt käib autost maha ühes tükis ja kui seda juba kangutatud on, siis ei ole kindel, kui palju sealt veel päästa annab)

Vahepeal võid ju Viimsist läbi tulla ja minu istmeid vaatada :roll:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

veiks wrote: Vahepeal võid ju Viimsist läbi tulla ja minu istmeid vaatada :roll:

:roll: Tegelikult kuna ka inz164 viimsi kandist on, siis ehk õnnestub samal päeval lausa liikuma saada 8)

Kuna 164 istmeid on suisa 7 erinevat varianti (kolm erinevat tugitooli+nahktugitool + QV korvid+nahkkorvid+recaro) siis :roll: vaataks võimalikult paljud üle :lol: (tegelikult tean täpselt, mis mu autosse häste sobiksivad 8) )

:?

Kaua see sõiduk on ilma usteta vedelenud?

kas parempoolne udutuli koos kattega kah saadaval?

pildid tõstsin esimesse posti...

Kaks ust võeti eest septembris ja teised kaks eelmine nädal.Istmed on määrdunud,kuid pestavad,ei ole ära mädanenud.

Kui udutuli on olemas,siis loomulikult saadaval.Kõik mis alles on saadaval.Velje pildid on sügisest ja neid vist enam ei ole.Rool on endiselt minu kuuris ja selle eest soovis omanik saada 1000.-

8)

siis laupäeval vaatame mis ja kus ja millises olekus veel saadaval on :lol:

esiuksed septembris= tegelikult hästi palju nalja :wink:

ehk siis tuginedes oma kogemustele ja teadmistele AR 164 elektrist-> teed jumala õieti, et sisudetailide eest raha ei küsi 8)

pakuks, et kogu elektroonika (loe armatuur) tuleb lahti võtta, ära kuivatada, määrida (nii kontaktid, mähised, plaadid kui ka kõik muu sinna juurdekuuluv)

Istmete osas ei muretsegi-> ainus, mida seal vaja on... istmed lahti, mootorid maha, kuivaks, uued klemmid, katted puhtaks ja siis paistab, kas ja kuidas need tööle hakkavad (ehk siis siinid+sõrestik ei kannata tegelikult vett)

p.s. edasi teeks siis ehk niimoodi, et töötavad asjad tulevad mõne aja pärast uuele give-away ringile (koos mõnede teiste AR asjakestega, mis mul siin-seal vedelevad)

täiskomplektsena paigaldada, siis hakkab....

täiskomplektsus ja töövõime selgub tõenäoliselt mahakakkumise või sellele järgneva kontrolli käigus...

niisiis teema ammendatud-> tegelikult võiks Janek nüüd müügiteema teha, et tiiva, pamprid, uksed, luugid, rool jms, mis müüa kannatab kõigile näha oleks