Lukuabi?

Tere,

Kas keegi oskaks soovitada mõnda asjalikku autolukumeistrit Tartus?

Keegi "hea inimene" on öösel mu Alfa juhipoolse ukseluku sisse võõra võtme ära murdnud. :(

Tänud ette!

Lukuabi?

:roll:

kas Sul on vaja autosse sisse saada või ukselukk välja vahetada?

viimasel juhul Sa vist Tartust abi ei saa, kuna südamiku vahetamiseks on vaja ikkagi südamikku ennast (ja vaevalt, et seda väljaspoolt tehasetellimist saad)

hauever-> kui oled autos sees ning Sind ei häiriks, kui lukud erinevate võtmetega käivad, siis proovi Jano'ga kontakti saada :wink:

EDIT: kuuldavasti olevat tartus pädev (???) lukuabi saada kontaktidelt (ei õnnestunud leida kedagi, kes oleks kunagi Alfaga Tartus abi vajanud -> küll aga sierraga)

Aardla Lukuproff OÜ

Tel: 7480098

E-mail: aardlalukuproff@hot.ee
Tegelikult ma olen normaalne....

Lukuabi?

Õnneks saan autosse sisse.

Oleks tarvis saada see katkine võti pesast kätte ja uurida, kuivõrd on öised jõuvõtted lukku kahjustanud.

Aitäh soovituse eest.

Lukuabi?

uurimata võin öelda-> uut südamikku vaja tõenäoliselt :cry:

selleks, et võti pooleks murda on vaja juba piisavalt palju jõudu, et muugid ära lõhkuda

pilt muugist kah (ei ole veel selge kas on terve või lõhutud-> aegajalt tundub, et on lõhutud) :mrgreen:

Image

EDIT: tegelikult oli Sul muukija :mrgreen: näol tegu uskliku vargaga

kasutades piiblisalmi :(Mt 7,13–14): “Minge sisse kitsast väravast, sest lai on värav ja avar on tee, mis viib hukatusse, ja palju on neid, kes astuvad sealt sisse! Kuid kitsas on värav ja ahtake on tee, mis viib ellu, ja pisut on neid, kes selle leiavad.”

kristliku mõttelaadiga varas peab ikka kitsast teed (lukuauk) paremaks laiast teest (küljeaken) -> ja selle tõttu olgem neile tänulikud

"AAMEN"

EDIT2: ja kui me peaksime need leidma, sis andestagem neile sellega, et kristlikust kaastundest mitte ei peksa neid oimetuks vaid lihstalt murrame näpud :lol:

Lukuabi?

ts wrote::roll:

uurimata võin öelda-> uut südamikku vaja tõenäoliselt :cry:

selleks, et võti pooleks murda on vaja juba piisavalt palju jõudu, et muugid ära lõhkuda

pilt muugist kah (ei ole veel selge kas on terve või lõhutud-> aegajalt tundub, et on lõhutud) :mrgreen:

::pilt::

EDIT: tegelikult oli Sul muukija :mrgreen: näol tegu uskliku vargaga

kasutades piiblisalmi :(Mt 7,13–14): “Minge sisse kitsast väravast, sest lai on värav ja avar on tee, mis viib hukatusse, ja palju on neid, kes astuvad sealt sisse! Kuid kitsas on värav ja ahtake on tee, mis viib ellu, ja pisut on neid, kes selle leiavad.”

kristliku mõttelaadiga varas peab ikka kitsast teed (lukuauk) paremaks laiast teest (küljeaken) -> ja selle tõttu olgem neile tänulikud

"AAMEN"

EDIT2: ja kui me peaksime need leidma, sis andestagem neile sellega, et kristlikust kaastundest mitte ei peksa neid oimetuks vaid lihstalt murrame näpud :lol:

... ära sa enam peale võta :D :D :D

Lukuabi?

Mul on tunne, et see pätt peaks usku vahetama.

Sest minu peo peal on 2 cm jupp vanast auto võtmest ja lukku ei õnnestunud tal ka pekki keerata. Aardlas oli 10 mintsa pusimist ja kõik bro.

Ja kaastundlikku meelt jagus tal tõesti. Kui otsustas luku kasuks, et mitte lõhkuda selle ilusa auto klaasi.

Lukuabi?

kristlik ... aga loll :roll: Õnneks 8)

ma mõtlesin, et seal sees oli ikka sarnane võti :roll: aga jah...

2cm kauguselt võti puruks keerata näitab ikka ülimat debiilsust ning maailmavaadet-> jõudu on, siis pole mõelda vaja :lol:

Mõnikord teevad väikesed asjad tuju ikka väga heaks onju :wink:

Lukuabi?

Novot-> nüüd hoia see võtmejupp alles ning iga kord, kui tuju langema hakkab, siis vaata seda 8)

ja kui ainult selle vaatamisest olemine paremaks ei lähe, siis mine auto juurde ja sobita see lukuauku :lol:

siis läheb kindlasti :wink:

EDIT: tegelikult tegi see ka minul tuju heaks, et Sa nii kergelt pääsesid 8)